Job vs Cariera (Ultimele locuri libere)

Companie: BCR
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Educatie - Training
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Ilfov
 • Ploiesti
 • Actualizat la: 30.03.2023
  Job remote: On-site
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin, Facebook sau Google pentru a rezolva si mai rapid.


  31 martie | 11:30 | 45 de minute | Sala A


  Esti pregatit sa descoperi care sunt diferentele dintre un job si o cariera de succes?

  Incepeti prima aventura vietii profesionale cu ajutorul unui workshop care va fi indrumatorul tau in gasirea locului de munca sau  a carierei ideale. Deoarece multe persoane sunt interesate sa urmeze o cariera mai degraba decat un loc de munca, exista intotdeauna o dezbatere cu privire la ce este mai important: jobul sau cariera. In acest workshop poti afla cum sa faci primii pasi si cum sa iti gasesti cele mai tari oportunitati. BCR este aici pentru a va raspunde la intrebari si pentru a gasi cele mai bune raspunsuri, alaturi de multe altele.
    

   Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, ce ofera servicii de banca universala, leasing, pensii private, fonduri de investitii si produse de economisire-creditare pentru locuinte, prin intermediul retelei nationale de sucursale si centre de afaceri.


   Accesul in cadrul workshopului este GRATUIT, dar locurile sunt LIMITATE.

   

  Speaker:

  Manea Adrian - Director Grup Retail la BCR

  Cariera mi-am inceput-o in domeniul asigurarilor urmata de peste 15 ani in domeniul bancar. Pe tot parcursul carierei mele am avut ocazia sa colaborez cu persoane deosebiti ce m-au ajutat sa invat un lucru foarte important despre mine: imi place sa vad oamenii fericiti! 


  📍 Unde are loc evenimentul?

  Sala Palatului, Strada Ion Campineanu 28, Bucuresti
   


  De ce sa participi la workshop:

   intalneste-te direct cu reprezentantii companiei
   fa cunostinta cu persoane la fel de pasionate ca si tine
   fa un pas in cariera ta, dezvolta-ti aptitudinile


  In cadrul workshopului, vei avea ocazia sa fii inscris automat la un giveaway pentru o bratara fitness Huawei Band 7🎁 alaturi de o diploma de participare. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi chestionarul de feedback la finalul workshopului.
   

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BCR. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BCR >>