Specialist Marketing - domeniu imobiliar

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Metropolitan Residence active.


Vezi toate job-urile Specialist Marketing - domeniu imobiliar active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Constructii active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Imobiliare - Real Estate active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Marketing active pe Hipo.ro

Angajator: Metropolitan Residence
Domeniu:
  • Constructii
  • Imobiliare - Real Estate
  • Marketing
  • Tip job: full-time
    Nivel job: peste 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 18.02.2024
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    METROPOLITAN este lider în dezvoltarea proiectelor imobilare din București. Misiunea noastră vizează dezvoltarea unor proiecte inovatoare, folosindu-ne de cele mai înalte cerințe de calitate și, în același timp, suntem atenți și la mediul înconjurător. Construim pentru clienții noștri și, mai mult decât atât, le îmbunătățim calitatea vieții și îi asigurăm de suportul nostru permanent printr-o relație de parteneriat. Dovada succesului nostru constă în miile de familii mulțumite de casele construite de noi. Încă din 2010 am construit mai mult de 3.000 de apartamente. Valoarea totală de piață a proiectelor imobiliare dezvoltate de noi se ridică la 170 milioane de euro.

    Cerinte

    Candidatul Ideal
    Experienta min. 4 ani, cu implicare atat pe zona de online cat si pe cea de offline; Absolvent de studii superioare de marketing - reprezinta avantaj; Experienta de comunicare in mediul digital (Website si Social Media); Creativitate in generarea de content pentru mesaje si newslettere; Cunostinte de baza de Corel, pentru fine tunning, al machetelor - prezinta avantaj; Cunostinte bune de Excel, pentru gestionarea bazelor de date de abonati; Experienta in organizarea de evenimente offline si online; Limba engleza cel putin nivel mediu; Bune abilitati de management (organizare, urmarire) a informatiei, logica, structura; Atentie sporita la detalii si orientare catre rezultat; Foarte bune abilitati de colaborare; Capacitatea de a intelege nevoile partenerilor de dialog.

    Responsabilitati

    Descrierea jobului
    Participa la elaborarea si asigura implementarea planului de marketing al companiilor; Analizeaza periodic incadrarea in bugetul alocat; Gestioneaza conturile de social media ale companiei si website-ul companiei; actualizeaza promotii, produse, campanii; Participa la organizarea evenimentelor de marketing (targuri de profil, prezentari/ training, etc.); Ajuta echipa de vanzari cu toate materialele de promovare de care are nevoie (brosuri, cataloage), contribuie la realizarea materialelor de promovare (de la newslettere la brosuri, flyere, etc.); Administreaza bazele de date cu clientii din punct de vedere al adreselor de corepondenta, acord gdpr etc.; Urmareste derularea contractelor cu toti colaboratorii, vei trimite materiale si vei verifica corectitudinea materialelor de marketing; Urmareste eficienta fiecarei actiuni de marketing implementate; Realizeaza analize ale pietei de profil si a concurentei.

    Obiective:

    -Stabilire manual de brand (colaborare cu designer sau cu agentie);

    -Participare targuri, expozitii;

    -Promovare brand in piata;


    Alte informatii

    Punct de lucru: Sector 1 Bucuresti, str. Daniel-Danielopolu nr. 30-32.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Hybrid

    BUCURESTI, Ilfov, Otopeni,

    Hybrid

    Vezi job-uri similare (189)