Inginer Rezident - Satu Mare

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile ABC Human Capital active.


Vezi toate job-urile Inginer Rezident - Satu Mare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Angajator: ABC Human Capital
Domeniu:
  • Inginerie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • Satu-Mare
  • Actualizat la: 22.02.2023
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    ABC Human Capital este urmarea fireasca a experientei castigate de fondatorul companiei, in acest domeniu vast, complex, provocator, in continua miscare si schimbare al resurselor umane.
    Anul 2005 a reprezentat momentul concretizarii unui ideal: fondarea unei agentii de recrutare si executive search ce pune la dispozitia clientilor sai atat consultanta in recrutare si headhunting, precum si intreaga gama de servicii aferente capitalului uman.
    Adaptam cu succes noile tendinte din domeniul Resurselor Umane si utilizam creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor nostri.
    Activitatea noastra se traduce in solutii inteligente bazate pe baze de date complete si complexe, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, campanii de marketing online si headhunting.

    Cerinte

    • Experiență semnificativă în supervizarea și/sau execuția lucrărilor de infrastructură pentru sistemele de alimentare cu apă și de canalizare

    • Bun comunicator, ține legătura atât cu clientul, cât și cu constructorul

    • Lucrează cu plăcere în echipă și are rezultate bune prin comunicare și colaborare.

    Responsabilitati

    Inginerul Rezident va fi implicat intr-un proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată, iar activitatea se refera la asistență tehnică pentru supervizarea lucrărilor.

    Descrierea jobului
    • Administrează contractele de lucrări in conformitate cu prevederile legislației in vigoare (HG pentru aprobarea conditiilor generale și specifice pentru anumite categorii de contracte de achiziție aferente obiectivelor de investiții finanțate din fonduri publice si Legea privind calitatea in constructii) în calitate de Supervizor.

    • Coordonează echipa pentru supervizarea execuției lucrărilor (diriginți de șantier, ingineri pe diferite specialități, ingineri de cantități), în vederea asigurării conformității execuției si calității lucrărilor, cu încadrarea în bugetul alocat și în perioada contractuala de execuție.

    Alte informatii


    • Stabilitate pe termen lung in proiect, prezență continuă pe șantier până în Decembrie 2023

    • Va face parte dintr-o echipă numeroasă de experți, într-un proiect de anvergură

    • Angajatorul este o companie multinațională, care pune accent pe servicii de calitate.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Remote

    Aplica fara CV
    1000 - 1500 EUR NET / luna
    Satu-Mare,