Inginer de Cantități - Satu Mare

Angajator: ABC Human Capital
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Satu-Mare
 • Actualizat la: 06.02.2023
  Scurta descriere a companiei

  ABC Human Capital este urmarea fireasca a experientei castigate de fondatorul companiei, in acest domeniu vast, complex, provocator, in continua miscare si schimbare al resurselor umane.
  Anul 2005 a reprezentat momentul concretizarii unui ideal: fondarea unei agentii de recrutare si executive search ce pune la dispozitia clientilor sai atat consultanta in recrutare si headhunting, precum si intreaga gama de servicii aferente capitalului uman.
  Adaptam cu succes noile tendinte din domeniul Resurselor Umane si utilizam creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor nostri.
  Activitatea noastra se traduce in solutii inteligente bazate pe baze de date complete si complexe, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, campanii de marketing online si headhunting.

  Cerinte

  - Are experiență semnificativă în supervizarea și/sau execuția lucrărilor de infrastructură pentru sistemele de alimentare cu apă și de canalizare
  - Este un bun comunicator, va ține legătura atât cu clientul, cât și cu constructorul
  - Lucrează cu plăcere în echipă și are rezultate bune prin comunicare și colaborare.

  Responsabilitati

  Inginerul de Cantități va fi implicat intr-un proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată, iar activitatea se refera la asistență tehnică pentru supervizarea lucrărilor.

  Responsabilități:

  - Măsoară și evaluează lucrările executate de Antreprenori, in vederea asigurării respectării prevederilor contractuale si legale in ceea ce privește certificarea la plata a lucrarilor executate.

  Alte informatii

  - Stabilitate 80 luni in proiect, prezență continuă pe șantier până în Decembrie 2023
  - Va face parte dintr-o echipă numeroasă de experți, într-un proiect de anvergură
  - Compania este o companie multinațională, care pune accent pe servicii de calitate.