Responsabil Aprovizionare

Angajator: Teamland
Domeniu:
 • Inginerie
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 02.02.2023
  Scurta descriere a companiei

  Asigurăm o gamă completă de servicii profesionale, prin experiența și cunoștințele noastre de specialitate și din domeniul legislativ. Avem capacitate de a identifica soluții inovative pentru fiecare client.

  Echipa TeamLand este în masura să livreze servicii pe termen lung, asigurându-ți astfel un parteneriat sustenabil.
  Respectăm valorile clienților noștri și, în același timp, dovedim empatie față de cei pe care îi recrutăm, adăugând întotdeauna o vorbă bună la serviciile ireproșabile livrate.

  Suntem cel mai dinamic furnizor de servicii de resurse umane, având flexibilitate antreprenorială si know-how–ul necesar, dobândit în anii de experiență ai echipei de recrutare și a specialiștilor în salarizare și administrare.

  Reducem eforturile administrative și de time management în ceea ce privesc procesele de recrutare, administrare și instruire a angajaților, oferind o gamă de servicii asigurate de personal de înaltă calificare în baza principiului Total Quality Management, astfel încât, raportul calitate – cost, să reprezinte un castig pentru dumneavoastră.

  Suntem specializați în funcție de industrie și răspundem mereu adecvat cerințelor specifice.

  Consultanța specializată și echipa dedicată, cu experiență relevantă pentru fiecare companie și specializată pe industrii, alături de companie de la semnare și pe tot parcursul derulării contractului/proiectului.

  Tratăm cu responsabilitate fiecare solicitare venită din partea fiecărui partener.

  Cerinte

  - Absolvent/ studii medii/ superioare;
  - Minim 2 ani experienta in munca pe o pozitie similara in domeniul achizitiilor;
  - Cunostinte de operare PC (Word, Excel, PowerPoint, Internet) la nivel avansat;
  - Eventual cunostinte SAP.

  Responsabilitati

  - Raspunde de relatia cu furnizorii, cunoaste contractele cu acestia, ii analizeaza si evalueaza anual;
  - Organizeaza transportul marfurilor (in cazul in care nu-l asigura furnizorul sau serviciul logistica) si mentine o buna relatie cu transportatorii care livreaza marfa in cadrul societatii;
  - Completeaza in programul Spedex necesarul de transport pentru aprovizionarea interna si externa a materialelor aprovizionate;
  - Urmareste permanent miscarea stocurilor la produse si intocmeste rapoarte lunare si trimestriale;
  - Verifica stocurile minime si maxime si stabileste necesarul de aprovizionare pentru marfa, luand in considerare comenzile deja lansate, istoricul vanzarilor, precum si comenzile speciale;
  - Preia comenzile de aprovizionare marfa, materii prime, consumabile pentru sectiile de productie si piesele de schimb de la serviciile din cadrul societatii si intocmeste comenzile catre furnizori.