Analist servicii clienti, CALITATE SI ANALIZA OPERATIONALA

Angajator: Orange Romania Communications
Domeniu:
 • Telecomunicatii
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 06.02.2023
  Scurta descriere a companiei

  Orange Romania Communications este o companie parte a grupului Orange și o subsidiara Orange Romania din data de 30 septembrie 2021.
  Compania ofera atat asistenta, cat și servicii convergente de voce fix-mobil, internet in banda larga și televiziune pentru cei aproximativ 5 milioane de clienti ai sai. De asemenea, gestioneaza infrastructura de retea ce cuprinde pana la 90.000 de km de fibra optica și conecteaza in jur de 3 milioane de gospodarii.

  Cerinte

  Studii:
  - Superioare.

  Experiență în muncă:
  - Minimum 2 ani experiență în telecom contact center - segment business sau support units (TL sau trainer reprezintă un plus);
  - O bună cunoaștere a proceselor interne, a produselor și a aplicațiilor telecom.

  CUNOȘTINȚE, APTITUDINI & ABILITĂȚI:
  - Gândire structurată, analitică; Încadrarea în termene strânse;
  - Autonomie;
  - Atenție la detalii, acuratețe;
  - Abilităţi de comunicare eficientă și prezentare;
  - Diplomație;
  - Angajament;
  - Limba engleză – nivel avansat – scris, vorbit;
  - Orientare către client, orientare către rezultate, spirit de inițiativă, abilitate de a lucra în echipă, abilitate de a lucra sub presiune, flexibilitate, rezolvarea problemelor în timp optim;
  - Persoană activă, foarte organizată și structurată, capabilă să coordoneze și să gestioneze mai multe lucrări în același timp;
  - Capacitatea de a face față unui mediu de lucru dinamic, în continuă schimbare;
  - Abilități bune de comunicare verbală și în scris;
  - Capacitatea de a menține un climat de muncă prietenos și respectuos cu colegii.

  Responsabilitati

  Ce trebuie să faci?
  - Evaluează apelurile și interacțiunile în scris ale agenților (apel, e-mail, chat online) din contact center în aplicația Nice și furnizează feedback/ recomandări în scris (în Nice, pe e-mail) și față în față către agenți/ TLs/ SV într-un mod profesionist, eficient, corect și complet.
  - Calibreaza evaluările TLs/ SV și justifică în scris diferențele de scor obținute. Respectă targetul de evaluări și calibrări stabilit și procedura de evaluare.
  - Comunică verbal și în scris cu personalul din contact center/ alte departamente într-o manieră pozitivă și constructivă, păstrând un ton amabil și profesionist.
  - Creează relații de muncă solide cu colegii, orientate către ajutor și respect reciproc. - Participă la ședințele de calitate și workshop-urile de uniformizare între evaluatori (echipa de calitate și management).
  - Analizează și raportează rezultatele obținute pe criteriile stabilite și propune lunar refreshment-uri către management/ training.
  - Face planuri de acțiune pentru îmbunătățirea performanțelor agenților și managementului și le duce la îndeplinire atingând rezultatele propuse.
  - Monitorizează și semnalizează către management performanțele calitative ale agenților, evoluția și deviațiile existente.
  - Ajută la implementarea procedurilor și proceselor noi prin monitorizare atentă a utilizării acestora și raportare status către management/ feedback agenți.
  - Oferă suport agenților noi în contact center pentru o integrare mai rapidă.
  - Livrează training/ refreshment personalului nou (agenți și TLs) legat de fișa de evaluare/ utilizare Nice/ indicatori de performanță și alte module din zona de calitate.
  - Ajută personalul de training în evaluarea finală a participanților la training.

  Alte informatii

  Rolul este full time, perioada determinata.