Senior Collection Officer - Persoane Fizice

Angajator: UniCredit Bank
Domeniu:
 • Banci
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 06.01.2023
  Scurta descriere a companiei

  In Romania, UniCredit Bank este una dintre principalele institutii financiare, oferind servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti. UniCredit Bank isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte foarte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.

  Cerinte

  Cerinte:
  Studii universitare finalizate;
  Experienta profesionala in colectare (minimum 3 ani).
  Capacitatea de a lucra cu fisiere si baze de date mari; Cunostinte MS Excel, MS Access, MS Project, MS Powerpoint, SQL;
  Limba engleza

  Alte competențe necesare:
  Abilitati analitice foarte bune;
  Abilitati foarte bune de comunicare;
  Orientare catre rezolvarea problemelor;
  Spirit de echipa;
  Capacitatea de a lucra in conditii de stres;

  Responsabilitati

  Verificarea actualizarii informatiilor in aplicatia de colectare (aplicatia Capone); Introducerea/stergerea actiunilor de colectare in/din Capone in concordanta cu cerintele de business;
  Introducerea/modificarea template-urilor de scrisori/rapoarte din Capone;
  Participarea la crearea de noi strategii de colectare si asigurarea implementarii lor; Efectuarea de actiuni de colectare standard sau specifice pentru recuperare sumelor datorate de clientii cu intarzieri la plata
  Efectuarea zilnic/saptamanal/lunar a rapoartelor referitoare la portofoliul de credite si evolutia creditelor restante, precum si a rapoartelor despre eficienta activitatii de colectare si despre eficienta activitatii Call Center-ului si a userilor din acea echipa; Analizarea modificarilor indicatorilor calculati in rapoartele mentionate mai sus si oferirea informatiilor catre alti utilizatori;
  Efectuarea rapoartelor despre activitatea de creditare solicitate de managementul bancii sau alte entitati; Asigura indeplinirea oricaror altor sarcini delegate de superiorul direct in concordanta cu obiectivele linie de business.

  Alte informatii

  Beneficii:

  Tichete de masă în valoare de 30 lei
  13 salarii
  Abonament medical
  Programe de învățare pe tot parcursul experienței cu noi
  Reduceri speciale la peste 100 de parteneri
  Bonus de Sărbătorile Pascale și de Crăciun - 300 lei
  Zi liberă pentru ziua ta de naștere
  Zi liberă pentru situații neprevăzute
  3 zile libere pentru propria căsătorie sau a copiilor
  5 zile libere la nașterea copilului

  UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit. În România, UniCredit Bank este una dintre principalele instituții financiare, oferind servicii și produse de înaltă calitate pentru toate categoriile de clienți. În luna aprilie 2022, banca avea o rețea națională de 142 de sucursale și peste 3.300 de angajați.

  UniCredit Bank România este angajator recunoscut internațional pentru excelență în managementul oamenilor și pentru orientarea sa către performanță, în toate ariile de activitate. Pe plan extern, dorim să fim considerați o companie în care oamenii pot avea încredere. Intern, dorim ca angajații noștri să se poată identifica cu valorile companiei, și, împreună, să contribuim la crearea unui mediu de lucru remarcabil.

  Învățarea este o experiență ce se desfășoară pe parcursul întregii noastre vieți, fiind esențială pentru dezvoltarea personală și profesională. La UniCredit Bank oferim angajaților oportunități și instrumente de învățare diverse în vederea dezvoltării carierei, ținând cont de nevoile fiecăruia. Astfel, ne angajăm în activități și proiecte pentru a încuraja conduitele ce respectă modelul nostru de valori și pentru a crea o atmosfera de transparență, având ca scop dezvoltarea profesională a colegilor și evaluarea corectă a performanțelor lor.

  Te așteptăm în echipa noastră!