TRADE REPRESENTATIVE ON PREMISE

Employer: Ursus Breweries
Domain:
 • Production
 • Sales
 • Job type: full-time
  Job level: 0 - 1 years of experience
  Location:
 • Timisoara
 • Updated at: 05.02.2023
  Short company description

  Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro, Redd’s, Stejar, Azuga, Pilsner Urquell și St Stefanus.

  Pentru mai multe informații despre Ursus Breweries și programele sale, vă rugăm să vizitați: www.ursus-breweries.ro și www.desprealcool.ro.

  Pentru mai multe detalii legate de cariera in Ursus Breweries vizitaţi site-ul nostru de recrutare www.ursusbreweriescariere.ro.

  Requirements

  o Studiile universitare - constituie un avantaj;
  o Experienta relevanta in vanzari - minim 2 ani;
  o Bune abilitati de comunicare;
  o Bune abilitati de negociere si persuasiune;
  o Carnet conducere categoria B;
  o Cunostinte medii de utilizare a calculatorului (MS Office).

  Suntem hotarati sa cream o afacere la fel de diversa ca lumea din jurul nostru, reflectand comunitatile la care ajungem si oamenii pe care ii deservim.
  Ne angajam sa cultivam un mediu de lucru in care sarbatorim si respectam diferentele si sustinem de dreptul pe care cu totii il avem de a fi noi insine la serviciu, acasa si in public
  In Ursus Breweries, parte din Asahi Europe and International, credem ca poti STRALUCI ASA CUM ESTI - indiferent de varsta, sex, etnie, orientare sexuala, dizabilitati, religie sau convingeri.
  Cream un mediu in care ne incurajam colegii si colegele sa aiba curaj si sa stie ca, oricine ar fi si oricare ar fi circumstantele in care se afla, apartin fara a fi nevoie sa se conformeze.

  Other info

  Ursus Brewerieseste cel mai mare produc?tor de bere din Romnia. M?rcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timi?oreana, Ciuca?, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro, Azuga ?i Pilsner Urquell. Ca angajator, la Ursus Breweries punem accent pe oamenii din echipa, acestia fiind cheia succesului brandului. Asa cum fiecare ingredient din berea Ursus Breweries este ales cu mare grija si atentie, la fel de important este si fiecare angajat al companiei.  Suntem cooperanti, lucram in echipa, scoatem tot ce este mai bun din oamenii Ursus Breweries. Facem intotdeauna ce spunem ca facem, suntem dedicati muncii noastre si indrazneti. Ramanem deschisi si curiosi sa descoperim cai mai bune de succes, suntem pasionati, responsabili si intreprinzatori pentru ca lucram si castigam in echipa! Punem accent pe dezvoltarea profesionala a echipei Ursus Breweries si oferim un mediu de lucru dinamic si plin de provocari in fiecare zi.  Daca iti doresti sa te implici si sa aduci la viata berile iubite de milioane de romani, esti o persoana implicata, intreprinzatoare, cu initiativa si cunostite in diferite domenii, iti place sa lucrezi in echipa, inveti rapid si iti doresti sa evoluezi, inseamna ca Ursus Breweries reprezinta drumul tau spre succes.  Alatura-te echipei Ursus Breweries! Impreuna, dam viata momentelor vesele!

  Applying to this job ad you give your consent for your information to be processed by Ursus Breweries.
  Please read the Personal Data Processing Policy, Ursus Breweries >>