Diriginti de santier de diferite specialitati -Timisoara

Angajator: ABC Human Capital
Domeniu:
 • Constructii
 • Tip job: proiect special
  Nivel job: peste 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 02.02.2023
  Scurta descriere a companiei

  ABC Human Capital este urmarea fireasca a experientei castigate de fondatorul companiei, in acest domeniu vast, complex, provocator, in continua miscare si schimbare al resurselor umane.
  Anul 2005 a reprezentat momentul concretizarii unui ideal: fondarea unei agentii de recrutare si executive search ce pune la dispozitia clientilor sai atat consultanta in recrutare si headhunting, precum si intreaga gama de servicii aferente capitalului uman.
  Adaptam cu succes noile tendinte din domeniul Resurselor Umane si utilizam creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor nostri.
  Activitatea noastra se traduce in solutii inteligente bazate pe baze de date complete si complexe, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, campanii de marketing online si headhunting.

  Cerinte

  Studii superioare in corelare cu postul pentru care este propus
  Experienta specifica de minim 2 ani in domeniul consultanță și/sau supervizare și/sau proiectare lucrari de construcții sau de reabilitare care au inclus cel putin una dintre specialitățile:infrastructura ;I suprastructura de cale ferata, lucrari de arta cai ferate, instalatii de semnalizari de cale ferată și/sau exploatare feroviară, in concordanță cu serviciile pe care le va presta în cadrul proiectului.
  - Acte doveditoare ale studiilor și autorizărilor, a curiculum vitae și pe baza Registrului de evidență a activității de diriginte de șantier, cu viza la IJC/ICB în a cărui rază domiciliază sau unde își desfășoară activitatea.”

  Responsabilitati

  Atributii specifice postului