[Stagiu] Analiza erorilor in cadrul modelelor ECU-urilor vehiculelor [F/M

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Internship
 • IT Software
 • Tip job: practica
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 01.02.2023
  Scurta descriere a companiei

  Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.

  Constructor de automobile din 1898, Renault Group este prezent în peste 130 de ţări. Face parte din Alianța cu Nissan si Mitsubishi Motors și are o experiență puternică în electrificare. Mizează pe complementaritea celor cinci mărci (Renault, Dacia, Lada, Alpine și Mobilize) și propune soluții de mobilitate durabile, inovatoare pentru clienții săi. Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Acesta se concentrează pe dezvoltarea de noi tehnologii și servicii, o nouă gamă de vehicule care sunt și mai competitive, echilibrate și electrificate. În linie cu provocările de mediu, Grupul Renault își propune să obțină neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon în Europa până în 2050.

  În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 17 000 de angajați inovează în ceea ce privește produsele și bunele practici.

  Cerinte

  - Student an terminal Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, Automatica, Calculatoare

  - Cunostinte: Matlab/Jira

  - Limba engleza: nivel mediu (tehnic);

  Responsabilitati

  Analiza rapoartelor de anomalie furnizate de bancurile de validare. Intelegerea modului nominal de functionare. Depistarea cauzei radacina a erorii in cadrul modelului SW.

  In urma stagiului veti fi capabili sa identificati si sa corectati erori in modelele calculatoarelor electronice. De asemenea veti putea dezvolta module functionale bazate de caietele de sarcina in Matlab/Simulink/Stateflow.

  Toate candidaturile vor fi luate in considerare indiferent de nationalitate, gen, dizabilitate, varsta, rasa, culoare, religie, stare de graviditate, identitate de gen sau orientare sexuala.