Junior Stock Controller

Angajator: Studio Moderna
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 29.11.2022
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
  Scurta descriere a companiei

  STUDIO MODERNA is the leading omni-channel e-commerce and direct to consumer platform in Central and Eastern Europe, with vertically-integrated network reaching more than 300 million consumers across 20 countries, with headquarters in Slovenia and over 6000 employees across the globe and 310+ retail stores across CE Europe. Our well-known, trusted and enjoyable international brands are present all around the world: Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Top Shop, LiveActive, Wellneo, Rovus, Kosmodisk.

  We believe that our people are our greatest strength. We are successful in what we do because we hire, develop and empower smart people who have the passion to make a significant contribution to our business.

  We believe in helping our people reach their full potential. That is why continuous learning, new skill development and real time feedback are increasingly integral to our culture.


  Great brands, clear vision, amazing people...

  For more information about our company, please visit the websites www.studio-moderna.com and www.dormeo.ro.

  Cerinte

  Diploma de Bacalaureat
  Limba Engleza nivel mediu sau avansat
  Experienta minim 2 ani in utilizarea pachetului Microsoft (Excel, Word)
  Avantaj : experienta profesionala in Stock Controlling sau similar, cunostinte Navision, Pyramid
  Gandire analitica

  Responsabilitati

  Intocmirea si trimiterea zilnica a rapoartelor de stoc pe gestiuni si canale de vanzare conform instructiunilor;
  Asigurarea suportului informational pentru Departamentele de Vanzari in ce priveste stocurile existente, in tranzit si / sau aflate in Depozitul Central din Polonia;
  Intocmeste analiza de vanzari si stoc in timpul si la finalul Campaniilor de Marketing prestabilite;
  Propune transferul cantitatilor necesare intre gestiuni si canale de vanzare in urma analizelor;
  Asigura comunicarea cu celelalte Departamente cu privire la stocuri, reaprovizionare, forecast si analize;
  Altele, la cererea Managerului de Departament, corespunzatoare pregatirii si capabilitatilor persoanei si in linie cu obiectivele Departamentului.

  Alte informatii

  STUDIO MODERNA este principalul retailer omnichannel, multi-marcă și direct către consumatori din Europa Centrală și de Est, cu o rețea integrată vertical care ajunge la peste 360 ​​de milioane de consumatori din 21 de țări, cu sediul central în Slovenia și peste 6000 de angajați pe tot globul și Peste 400 de magazine de vânzare cu amănuntul în Europa CE. Brandurile noastre internaționale binecunoscute, de încredere și plăcute sunt prezente în întreaga lume: Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Top Shop, LiveActive, Wellneo, Rovus, Kosmodisk, Pink Panda.

  Credem că oamenii noștri sunt cea mai mare putere a noastră. Avem succes în ceea ce facem pentru că angajăm, dezvoltăm și dăm putere oameni inteligenți care au pasiunea de a aduce o contribuție semnificativă la afacerea noastră.

  Credem că ne ajutăm oamenii să-și atingă întregul potențial. De aceea, învățarea continuă, dezvoltarea de noi abilități și feedback-ul în timp real sunt din ce în ce mai parte integrantă a culturii noastre.

  Branduri grozave, viziune clară, oameni minunați.

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.