Lider Inginerie

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 28.11.2022
  Scurta descriere a companiei

  Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.

  Constructor de automobile din 1898, Renault Group este prezent în peste 130 de ţări. Face parte din Alianța cu Nissan si Mitsubishi Motors și are o experiență puternică în electrificare. Mizează pe complementaritea celor cinci mărci (Renault, Dacia, Lada, Alpine și Mobilize) și propune soluții de mobilitate durabile, inovatoare pentru clienții săi. Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Acesta se concentrează pe dezvoltarea de noi tehnologii și servicii, o nouă gamă de vehicule care sunt și mai competitive, echilibrate și electrificate. În linie cu provocările de mediu, Grupul Renault își propune să obțină neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon în Europa până în 2050.

  În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 17 000 de angajați inovează în ceea ce privește produsele și bunele practici.

  Cerinte

  Studii superioare tehnice
  Cunotine generale in realizarea concepiei pieselor de caroserie
  Min 3 ani experienă in domeniul tehnic
  Persoana dinamica cu bune abilitai de comunicare / proactiv si dorintă de a învăta
  Abilitai de lucru cu utiluri: Catia, New PDM, Matsub, Signe, LUP, GDNorme
  Limbi străine : Engleza - nivel avansat; Franceza - nivel începător/mediu.

  Responsabilitati

  Lider-ul Inginerie din echipa Conceptie are în responsabilitate dezvoltarea pieselor specifice de caroserie atât în faza de proiect cat si în viata serie.

  Piloteaza si este responsabil de realizarea conceptiei pieselor din perimetrul sau

  Asigura convergenta tehnica Produs/Proces si dezvoltarea pieselor caroserie respectand regulile meserie si caietele de sarcini adaptate perimetrului sau.
  Asigura suport tehnic conceptorilor
  Asigura, in cadrul grupului sau, coordonarea necesara a echipei de lucru, analizand rezultatele, identificand punctele dure si propunand solutii.
  Aliniaza actiunile membrilor echipei la strategia intreprinderii (rol de Leader)
  Analizeaza si propune solutii tehnice
  Valideaza eventualele solutii tehnice propuse de echipa de lucru cat si cele propuse de furnizori

  Alte informatii

  Toate candidaturile vor fi luate în considerare indiferent de nationalitate, gen, dizabilitate, vârstă, rasă, culoare, religie, stare de graviditate, identitate de gen sau orientare sexuală.