Evaluateur Carrosiers (F/M)

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Mioveni
 • Job la nivel national
  Actualizat la: 03.12.2022
  Scurta descriere a companiei

  Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.

  Constructor de automobile din 1898, Renault Group este prezent în peste 130 de ţări. Face parte din Alianța cu Nissan si Mitsubishi Motors și are o experiență puternică în electrificare. Mizează pe complementaritea celor cinci mărci (Renault, Dacia, Lada, Alpine și Mobilize) și propune soluții de mobilitate durabile, inovatoare pentru clienții săi. Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Acesta se concentrează pe dezvoltarea de noi tehnologii și servicii, o nouă gamă de vehicule care sunt și mai competitive, echilibrate și electrificate. În linie cu provocările de mediu, Grupul Renault își propune să obțină neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon în Europa până în 2050.

  În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 17 000 de angajați inovează în ceea ce privește produsele și bunele practici.

  Cerinte

  PROFIL CAUTAT:

  Studii superioare tehnice.

  Expertiza profesionala in domeniul automobile - indispensabila.

  Experienta practica relevanta de auditor tehnic si de evaluare produse / procese auto.

  Obligatoriu limba engleza tehnica la nivel avansat (TOEIC 750), conversational.

  Limba franceza tehnica la nivel avansat (TFI 750).

  Autonom, cu comunicare buna, cu o mare capacitate de convingere si relationare.

  Persoana determinata, implicata, metodic si riguros.

  Toate candidaturile vor fi luate in considerare indiferent de nationalitate, gen, dizabilitate, varsta, rasa, culoare, religie, stare de graviditate, identitate de gen sau orientare sexuala.

  Responsabilitati

  MISIUNE:

  Asigurarea functiunii de “Evaluator calitate carosieri” pentru clientul DQSC-P, si anume realizarea de evaluari calitate () in conformitate cu standardul Renault pentru SMQ-ul carosierilor (transformatorilor de caroserii).

  Evaluarile privesc produsul si procesul de transformare al vehiculelor grupului Renault de catre carosieri.

  () diferita de un audit, evaluarea calitate a carosierilor trebuie sa demonstreze capacitatea acestora de a raspunde exigentelor tehnice si de calitate ale grupului Renault.