Lider Inginerie Sisteme

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 25.01.2023
  Scurta descriere a companiei

  Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.

  Constructor de automobile din 1898, Renault Group este prezent în peste 130 de ţări. Face parte din Alianța cu Nissan si Mitsubishi Motors și are o experiență puternică în electrificare. Mizează pe complementaritea celor cinci mărci (Renault, Dacia, Lada, Alpine și Mobilize) și propune soluții de mobilitate durabile, inovatoare pentru clienții săi. Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Acesta se concentrează pe dezvoltarea de noi tehnologii și servicii, o nouă gamă de vehicule care sunt și mai competitive, echilibrate și electrificate. În linie cu provocările de mediu, Grupul Renault își propune să obțină neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon în Europa până în 2050.

  În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 17 000 de angajați inovează în ceea ce privește produsele și bunele practici.

  Cerinte

  Experiență profesională în domeniul depoluării (industrie, universități sau laboratoare de cercetare) și/sau experiență în măsurare pe bancuri motor ;
  Experiență/cunoștințe în mecanica auto (motor cu ardere interna), chimie, cataliza sau depoluare ;
  Cunoștințe bune despre instrumente de calcul, analiză și modelare (ex: Edes, Simulink);
  Cunoștințe de limba engleza mediu-avansat;

  Responsabilitati

  Dezvoltarea sistemelor de depoluare pentru viitoarele norme de depoluare ;
  Reducerea costurilor pentru sistemul de cataliza;
  Solicitarea ofertelor, avizelor tehnice si caietelor de sarcini ;
  Implicarea pe toata gama de motoare a grupului Renault ;
  Implicarea in toate fazele produsului (dezvoltare, inovare si utilizare produs de către client);
  Colaborarea cu echipele din Direcția de Inginerie Prestații Motor, Direcția de Inginerie Software si Direcția de Inginerie Punere la Punct Motor, precum și cu furnizorii de materiale catalitice pilotul componentei de cataliză.


  Toate candidaturile vor fi luate în considerare indiferent de naționalitate, gen, dizabilitate, vârstă, rasă, culoare, religie, stare de graviditate, identitate de gen sau orientare sexuală.

  Alte informatii