Clinical Research Manager

Angajator: Sun Wave Pharma
Domeniu:
 • Farmacie - Medicina
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 29.11.2022
  Scurta descriere a companiei

  Sun Wave Pharma este compania farmaceutică Nr. 1 in Medicină alternativă ce promovează o gamă largă de produse naturale, în domeniile: Gastroenterologie, Obstetrică și Ginecologie, Urologie, Cardiologie, Diabetologie, Endocrinologie, Neurologie, Reumatologie, Psihiatrie, Ortopedie, Dermatologie, Pediatrie, Neonatologie, Pneumologie şi ORL, prin 9 Divizii strategice și peste 330 de profesionisti în teren acoperind întreaga țară.
  Prin produsele noastre naturale creștem calitatea vieții pacienților și susținem menținerea unei vieți sănătoase, indiferent de vârstă. Inovăm, colaborăm, investim în știință și credem cu tărie că sănătatea optimă nu apare din întâmplare, ci este un proces susținut.

  Cerinte

  Pentru postul dе CR Manager ne dorim:
  Studii superioare in domeniul medical. (Facultatea de medicina prezinta un avantaj)
  Capacitate de analiza, planificare, organizare, prioritizare, rezolvare de probleme.
  Comunicare si relationare, capacitate de asimilare rapida a noilor informatii, lucru in echipa, integritate, initiative.
  Cunostinte operare PC (MS Office: Excel, Word, PowerPoint) – capacitate de a lucra cu noile tehnologii; Limba engleza nivel avansat.
  Capacitate de citire, interpretare si adaptare a articolelor medicale.

  Responsabilitati

  Ce fаce un CR Manager?
  Oferă suport – date știintifice suplimentare, articole de specialitate către medici și KOL.
  Creeaza continut medical – prezentari medicale, manuale de training pentru colegii din teren.
  Colaboreaza cu echipa de Regulatory Affairs pentru a se asigura că toate documentele scrise sunt corecte și că aderă la liniile directoare ale legislației române în ceea ce privește comercializarea suplimentelor alimentare.
  Evaluează valoarea clinică a produselor noi și a extensiilor de linie.
  Este responsabil pentru verificarea materialelor de marketing din punct de vedere medical.
  Este responsabil pentru toate etapele studiilor observationale ale companiei, inclusiv design de studiu, redactarea protocolului, inițierea și monitorizarea, interpretarea datelor știintifice și redactarea rezultatelor și a concluziilor finale.

  Alte informatii

  Descrierea companiei
  Sun Wave Pharma este compania farmaceutică Nr. 1 in Medicină alternativă ce promovează o gamă largă de produse naturale, în domeniile: Gastroenterologie, Obstetrică și Ginecologie, Urologie, Cardiologie, Diabetologie, Endocrinologie, Neurologie, Reumatologie, Psihiatrie, Ortopedie, Dermatologie, Pediatrie, Neonatologie, Pneumologie şi ORL, prin 9 Divizii strategice și peste 300 de colegi în teren acoperind întreaga Românie.
  Prin produsele noastre naturale creștem calitatea vieții pacienților și susținem menținerea unei vieți sănătoase, indiferent de vârstă.
  Inovăm, colaborăm, investim în știință și credem cu tărie că sănătatea optimă nu apare din întâmplare, ci este un proces susținut.