Tehnician mecanic - Divizia Anvelope

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Continental active.


Vezi toate job-urile Tehnician mecanic - Divizia Anvelope active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Productie active pe Hipo.ro

Angajator: Continental
Domeniu:
  • Productie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • Timisoara
  • Actualizat la: 08.01.2023
    Remote work: On-site

    Studii medii de specialitate/curs de calificare in domeniul mecanicii; Experienta tn mentenanta echipamentelor; Cunostinte de mecanica,pneumatica si hidraulica la nivel mediu; Orientare spre calitate.

    * Ofera mentenanta preventiva si corectiva pentru echipamentele din ariile de productie;
    * Identifica cauzele defectelor si propune solutii;
    * Detecteaza defectele si le remediaza tn cel mai scurt timp;
    * Genereaza solutii de tmbunatatire
    * Asigurarea necesarului de abur tehnologic pentru productie si tncalzire fabrica, tn conditii de eficienta cat mai ridicata.
    * Completarea cartii de exploatare a cazanelor cu toate manevrele efectuate. Notarea avariilor tn cartea de exploatare si actiunile tntreprinse tn scopul eliminarii acestora.
    * Tn caz de avarii actioneaza promt pentru tndepartarea defectului tn conditii de maxima siguranta tinand cont tn acelasi timp si de bunul mers al productiei.

    Continental dezvolta tehnologii si servicii de pionierat pentru mobilitatea durabila si conectata a persoanelor si a bunurilor acestora. Fondata tn 1871, compania tehnologica ofera solutii sigure, eficiente, inteligente si la preturi accesibile pentru vehicule, masini, trafic si transport. Tn 2021, Continental a generat vanzari tn valoare de 33,8 miliarde de euro si tn prezent detine peste 190.000 de angajati tn 58 de tari si piete. Pe data de 8 octombrie 2021, compania si-a sarbatorit cea de-a 150-a aniversare.Cu portofoliul sau premium tn segmentul de anvelope auto, pentru camioane, autobuze, vehicule pe doua roti si anvelope specializate, sectorul grupului Tires reprezinta solutii inovatoare tn materie de tehnologie a anvelopelor. Produsele si serviciile inteligente tn materie de anvelope si promovarea durabilitatii vin sa completeze portofoliul de produse. Pentru distribuitorii specializati si gestionarea parcului auto, grupul Tires ofera sisteme digitale de monitorizare si gestionare a anvelopelor, pe langa alte servicii, cu scopul de a mentine mobilitatea parcurilor auto si pentru a le creste gradul de eficienta. Datorita anvelopelor pe care le ofera, compania Continental contribuie tn mod semnificativ la siguranta, eficienta si mobilitatea ecologica.

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Continental. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Continental >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Timisoara,

    Aplica fara CV
    Timisoara,

    Timisoara,

    Vezi job-uri similare (16)