Regulatory Advisor

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Lactalis Group active.


Vezi toate job-urile Regulatory Advisor active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Chimie - Petrochimie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Controlul calitatii active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Juridic active pe Hipo.ro

Angajator: Lactalis Group
Domeniu:
  • Chimie - Petrochimie
  • Controlul calitatii
  • Juridic
  • Tip job: full-time
    Nivel job: peste 5 ani experienta
    Orase:
  • Alba Iulia
  • BUCURESTI
  • Campulung Moldovenesc
  • Actualizat la: 11.01.2023
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Grupul Lactalis este liderul pieței de produse lactate din România. Ne derulam operațiunile prin intermediul unui numar de 8 companii renumite pe piata românească: Albalact, Covalact, Lactate Harghita, Dorna Lactate, Raraul, Lactalis Romania, Lactalis Logistic și Parmalat, administrate prin intermediul unei structuri de conducere consolidată la nivel național. Avem un portofoliu impresionant de mărci și produse locale și internationale, recunoscute, indragite și intrate în obiceiurile de consum din ultimii 50 de ani ale consumatorilor români. În prezent avem un numar de 2200 de angajați, care lucrează în 5 fabrici moderne locate in Alba, Harghita, Covasna, Suceava si Ilfov, precum și în structurile de colectare de lapte, vânzări, depozitare și distribuție, cu acoperire în întreaga țară .

    Cerinte

     Experiențӑ anterioarӑ de lucru de minimum 5 ani într-o poziție similarӑ
     Cunoașterea mediului de reglementare (în special a legislației din domeniul alimentar) și, dacă este cazul, punerea în aplicare a procedurilor de training și de conformitate.
     Capacitatea de a interpreta și de a pune în aplicare legislația în domeniile relevante privind activitățile companiei și de a dezvolta sisteme de control.
     Capacitatea de a crea proceduri care să gestioneze responsabilitățile legale în domeniul alimentar.
     Diplomă de licență în domeniul juridic / inginerie alimentarӑ / chimie sau alt domeniu asemӑnӑtor
     Utilizator avansat al pachetului de programe MS Office
     Fluențӑ în utilizarea limbii engleze, atât în scris, cât și vorbit; cunoașterea limbii franceze va fi consideratӑ avantaj

    Responsabilitati

     Reprezentarea, susținerea și comunicarea poziției Grupului pentru toate subiectele legate de legislația alimentară către părțile interesate (în cadrul organizației, asociațiile profesionale, guvernele naționale, Comisia Europeană, Comisia Europeană).
     Colaborează cu departamentul juridic pentru monitorizarea, determinarea, interpretarea și adaptarea la activitatea noastră a tuturor normelor oficiale actuale (legislația UE și națională) în domeniile relevante
     Urmărirea modificărilor legislației Uniunii Europene / reglementărilor locale, informarea periodicӑ despre modificări a tuturor părților interesate din cadrul organizației.
     Coordonarea aspectelor administrative ale subiectelor de reglementare (mențiuni nutriționale și de sănătate, igienă, aditivi, arome, enzime, alimente în scopuri nutriționale, informații pentru consumatori, standarde etc.).
     Colaboreazӑ cu departamentele de Marketing, R&D, Quality și Industrial pentru întocmirea, verificarea și validarea etichetelor produselor comercializate de Grup Lactalis în România.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Hybrid

    Hybrid

    Aplica fara CV
    Remote

    Vezi job-uri similare (6)