Operator FNC Padureni

Angajator: Smithfield România
Domeniu:
 • Altele
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 28.11.2022
  Scurta descriere a companiei

  Compania Smithfield România este prezentă pe piața din România, dezvoltând de-a lungul timpului un model de afacere integrată, de succes, în urma investițiilor de peste 600 milioane USD, realizate până în prezent. În cadrul grupului nostru funcționează în sistem integrat Divizia Ferme (divizia creștere porcine), Divizia Carne Proaspătă și Divizia Mezeluri (Elit și Maier Com).
  Furnizăm zilnic produse din carne, proaspete și sănătoase, milioanelor de consumatori, având un impact pozitiv asupra comunităților în care trăim și ne desfășurăm activitatea. Producem în sistem integrat carne de porc de cea mai bună calitate, stabilind totodată cele mai înalte standarde de calitate în industria de profil.

  Smithfield România se implică continuu în programe de dezvoltare sustenabile, de impact, în comunitățile din zonele în care ne desfășurăm activitatea și investește în dezvoltarea profesională a celor peste 4000 de angajați din România.
  Smithfield România înseamnă, în primul rând, o echipă profesionistă, implicată 100%. Smithfield România cunoaște importanța unei culturi organizaționale care inspiră. Comunicăm transparent cu angajații și creăm contexte pentru a propune idei și soluții de îmbunătățire continuă, astfel încât să conlucrăm într-un mediu plăcut, sigur și inovativ.

  Prin contribuția tuturor membrilor săi, echipa noastră excelează și susține proiecte de amploare. Suntem în prezent lider de piață în zootehnie și industria alimentară din România.

  Cerinte

  Studii medii

  Responsabilitati

  Programează calculatoarele care comandă procesele de recepție, condiționare, producere și livrare;
  Asigură alimentarea fabricii cu materii prime;
  Monitorizează situația stocurilor;
  Asigură curățenia din dispeceratele de comandă ale fabricii;
  Pe intervalul reviziilor tehnice, colaborează cu departamentul de mentenanță în ceea ce privește verificarea echipamentelor și instalațiilor revizuite;
  Întocmește rapoarte zilnice, non-electronice, care intră în sarcina lor;
  Supraveghează procesele de recepție, producție și livrare și semnalează conducerii neconformitățile apărute.