Specialist Salarizare

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Smartree active.


Vezi toate job-urile Specialist Salarizare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Resurse Umane - Psihologie active pe Hipo.ro

Angajator: Smartree
Domeniu:
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 09.01.2023
  Scurta descriere a companiei

  Smartree inseamna peste 22 de ani de experienta pe piata serviciilor de outsourcing de salarizare si administrare de personal.

  Smartree HRTech, divizia de inovare in tehnologie pentru procesele de HR, acopera aria de tehnologie software si servicii asociate pentru managementul strategic al proceselor de resurse umane.
  Echipa Smartree HRTech numara aproximativ 100 de oameni.

  Smartree Romania, divizia de munca temporară si leasing de personal si recrutare, pune la dispozitia clientilor sai in medie 2400 de angajati.

  Avand la baza platforme proprietare de solutii informatice integrate, de ultima generatie, Smartree furnizeaza solutii complexe de gestionare a tuturor proceselor cheie de resurse umane, oferind posibilitatea organizatiilor de a se concentra pe activitatile care aduc plus valoare si le pot sustine cresterea.

  Expertiza in cele mai bune practici din industrie dar si know how-ul specialistilor Smartree in payroll, administrare de personal si recrutare au consolidat in permanenta portofoliul de clienti Smartree, format in majoritate din importante companii multinationale, dar si companii cu capital integral romanesc.

  Cerinte

  - Persoana dinamica, proactiva;
  - Absolvent de studii superioare – de preferat; Minimum 2 ani experienta in salarizare;
  - Excelente abilitati de comunicare;
  - Capacitate de organizare si coordonare a proiectelor desfasurate simultan;
  - Limba engleza – nivel conversational.

  Responsabilitati

  Responsabilitatile tale vor fi:

  - Colectarea si centralizarea tuturor informatiilor justificative privind statul de plata (pontaje, concedii medicale, de odihna, modificari de salarii, prime, bonusuri etc.);
  - Efectuarea calcului salarial, intocmirea statului de plata si a centralizatoarelor de impozite si taxe datorate statului;
  - ntocmirea declaratiilor privind obligatiile catre institutiile statului;
  - Intocmirea diverselor raportari legale sau solicitate de client;
  - Informarea periodica a clientilor in legatura cu modificarile legislative din domeniu, inclusiv acordarea de suport si consultanta acestora.

  Prin aplicarea CV-ului dvs. la acest job sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date ne sunt necesare pentru desfasurarea procesului de recrutare.
  Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati Politica noastra de confidentialitate a datelor cu caracter personal, pe site-ul Smartree.