Responsable processus data management

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Renault Group Romania active.


Vezi toate job-urile Responsable processus data management active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Mioveni
 • Pitesti
 • Titu
 • Actualizat la: 29.11.2022
  Scurta descriere a companiei

  Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.

  Constructor de automobile din 1898, Renault Group este prezent în peste 130 de ţări. Face parte din Alianța cu Nissan si Mitsubishi Motors și are o experiență puternică în electrificare. Mizează pe complementaritea celor cinci mărci (Renault, Dacia, Lada, Alpine și Mobilize) și propune soluții de mobilitate durabile, inovatoare pentru clienții săi. Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Acesta se concentrează pe dezvoltarea de noi tehnologii și servicii, o nouă gamă de vehicule care sunt și mai competitive, echilibrate și electrificate. În linie cu provocările de mediu, Grupul Renault își propune să obțină neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon în Europa până în 2050.

  În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 17 000 de angajați inovează în ceea ce privește produsele și bunele practici.

  Cerinte

  PROFIL CAUTAT:

  - Studii superioare informatice sau economice
  - Cunostinte MACRO/VBA
  - Cunostinte design rapoarte Sptofire
  - Limba Engleza nivel intermediar si limba Franceza nivel avansat
  - Cunoasterea pachetului MS Office (Excel - functii, tabele pivot, grafice; Word; Power Point).
  - Cunoasterea proceselor de cumparari reprezinta un avantaj
  - Excelente abilitati de comunicare si relationare. Spirit de echipa. Lucrul in contact cu clienti internationali.
  - Motivat, responsabil, riguros, abilitati de comunicare, lucru in transvers, disponibilitate, anticipare, orientare spre client si rezultat, capacitate de analiza si sinteza. Autonomie, initiativa, spirit de echipa , atentie la detalii, capacitate de gestiune a timpului de lucru planificare si anticipare.

  Responsabilitati

  Rolul postului Responsable Processus Data Management (F/M) este acela de a concepe si a pune la dispozitia Managerilor APO de reportinguri cu date cumparari.

  RESPONSABILITATI:

  - Deruleaza si dezvolta procesul Data Management – conceptie, stocare si difuzare reportinguri catre managerii Directiei Cumparari APO si asistentii de cumparari din cadrul Directiei PURCHASING SHARED SERVICE CENTER Romania.
  - Participa la procesul de migrare al machetelor actuale din Business Objects catre Spotfire ;
  - Concepe reportinguri, machete si Tablouri de bord in Spotfire cu scopul de a raspunde nevoilor exprimate de clienti, bazându-se pe datele disponibile in Google Cloud Platform.
  - Trateaza alertele primite de la clienti referitoare la cantitatea si calitatea datelor restituite in reportinguri.
  - Colaboreaza cu Directia Sisteme Informatice Renault pentru solutionarea incidentelor aparute in bazele de date sau pe platforma de stocare.
  - Propune instrumentele si metodele de ameliorare a activitatilor gestionate (ex: evolutii table Info Service, automatizare reportinguri, evolutii SharePoint Data Management, evolutii Catalog Data Management).