Manager Operational Imagistica - Regional

Angajator: Regina Maria
Domeniu:
 • Farmacie - Medicina
 • Management - Consultanta
 • Tip job: full-time
  Nivel job: peste 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 08.12.2022
  Scurta descriere a companiei

  Rețeaua de sănătate REGINA MARIA și-a câștigat poziția de lider pe piața medicală românească datorită calității serviciilor oferite și grijii permanente, manifestate atât în interiorul companiei, față de angajați, cât și în exterior, față de pacienți și parteneri.
  Dorim sa avem alaturi de noi colegi care sa demonstreze si sa promoveze valorile REGINA MARIA prin:

  - asumarea raspunderii pentru actiunile lor;
  - cultivarea calitatii si oferirea de solutii eficiente, diferite, inedite, rapide si simple;
  - comunicare deschisa si incurajarea dezvoltarii unei relatii de incredere intre ei si colegi;
  - sustinerea si implicarea in atingerea obiectivelor de echipa;
  - acordarea si acceptarea cu deschidere a feedbackului constructiv.

  Cerinte

  - Ai studii superioare cu diploma de licenta;

  - Ai minimum 5 ani experinta anterioara pe o pozitie de coordonare;

  - Cunoasterea limbii engleze la un nivel avansat, scris si conversational;

  - Cunostințe MS Office: (Word, Excel, PowerPoint), Microsoft Project;

  - Experienta de management operational in institutii medicale sau customer service ar reprezenta un avantaj.

  Responsabilitati

  - Asigurarea suportului in activitatea operationala pentru coordonatorii si managerii locatiilor de Imagistica, aflati in subordine directa sau matriceala;

  - Implementarea rapida a noilor functiuni/ decizii strategice ale managementului diviziei, la nivel operational;

  - Asigurarea controlului calitatii operatiunilor de asistenta medicala in cadrul ariei coordonate, prin monitorizarea si adaptarea permanenta a fluxurilor de lucru si a indicatorilor de siguranta pacientului impreuna cu departamentul de Calitate si Siguranta Pacientului;

  - Monitorizarea, analiza şi raportarea indicatorilor specifici activităţii medicale, financiari, economici, precum şi a altor date privind activitatea de supraveghere si prevenire.

  Alte informatii

  Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este lider în calitatea serviciilor medicale din România, fiind singurul operator care deține trei spitale cu acreditări internaționale. Prin cele 13 acreditări deținute – o performanță unică în Europa Centrală și de Est, REGINA MARIA demonstrează constant angajamentul său pentru excelența medicală și siguranța îngrijirii pacienților.

  Totodată, REGINA MARIA a inovat și segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansând în premieră în România conceptul de abonamente corporate, în urmă cu 25 de ani. Mai recent, compania a dezvoltat și pachete medicale specializate pentru IMM și persoane fizice, gestionând în prezent un portofoliu de peste 640.000 de abonamente. În plus, în ultimii 10 ani, REGINA MARIA a investit peste 130 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locații, achiziția de aparatură performantă și pregătirea echipelor medicale.

  REGINA MARIA este singura companie de servicii medicale din România care a preluat în totalitate și a integrat cu succes peste 30 de alți jucători de pe piață, având o prezență proprie în 20 de județe și acoperire națională prin intermediul celor peste 310 clinici partenere. Compania reunește aproape 7.000 de angajați și colaboratori și oferă servicii complete de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator și stocare de celule stem, unui număr de peste 4.5 milioane de pacienți.