Lucrator comercial magazinul IKEA Timisoara

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile IKEA Romania active.


Vezi toate job-urile Lucrator comercial magazinul IKEA Timisoara active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Arhitectura - Design - Proiectare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: IKEA Romania
Domeniu:
  • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
  • Arhitectura - Design - Proiectare
  • Vanzari
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • Timisoara
  • Actualizat la: 20.12.2022
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Viziunea IKEA este de a crea o viață de zi cu zi mai bună pentru mulți oameni. Ideea noastră de afaceri este să oferim mobilier de casă bine conceput, funcțional și accesibil, de înaltă calitate, produs cu grijă pentru oameni și mediu.

    Brandul IKEA reunește peste 200.000 de colegi in întreaga lume. Este un singur brand, dar ajunge la milioane de inimi și case. Lanțul nostru valoric este unic. Include totul, de la dezvoltarea produsului, proiectare, furnizare, producție și vânzări – și, desigur, începe și se termină cu clienții noștri.

    O carieră la IKEA te poate duce în orice direcție îți place
    Vino să lucrezi alături de noi! Anul aceasta am împlinit 80 de ani de activitate iar alături de noi vei ajuta oamenii să își creeze o viață de zi cu zi mai bună acasă. Aceasta este o muncă importantă, pentru care sunt implicate mai multe roluri. Atât de multe, de fapt, încât suntem destul de siguri că vei găsi ceva care să ți se potrivească.

    Cerinte

    Entuziasmul, apropierea și atitudinea pragmatică sunt elementele care stau la baza culturii noastre IKEA. Suntem optimiști și căutăm în permanență modalități noi și mai bune de a ne îndeplini sarcinile. Credem că tu, la fel ca noi, vei progresa atunci când vei întâlni oameni deosebiți, care au un scop comun la IKEA. Oameni modești, care se susțin unii pe alții și care și-au asumat pe deplin angajamentul de a duce mai departe moștenirea și viziunea IKEA și de a crea o viață mai bună pentru cei mai mulți oameni, punând clienții în centrul tuturor activităților lor.

    Responsabilitati

    Alătură-te echipelor noastre de:
    - Logistică
    - Vânzări
    - Relații Clienți
    - Restaurant
    - Design interior

    în calitate de Lucrător comercial (co-worker) în magazinul IKEA Timisoara

    De ce a lucra la IKEA înseamnă mult mai mult decât un loc de muncă?

    Suntem o companie căreia îi pasă de viețile angajaților săi. Pentru noi este important să te simți respectat, recunoscut și inclus. Indiferent de postul pe care îl ocupi la IKEA, te vei bucura de numeroase beneficii.
    Iată doar câteva dintre acestea:
    • Îți vom oferi un salariu corect și atractiv și îți vom acorda compensații suplimentare dacă lucrezi în schimbul de noapte sau în weekend.
    Te vom susține financiar cu o indemnizație pentru transport și masă (tichete de masă) și vei avea întotdeauna la dispoziție mâncare gătită (cu carne sau vegetariană) în restaurantul angajaților, precum și băuturi și gustări gratuite (cafea, sucuri, fructe).
    • Știm că timpul tău liber este important, așa că, în fiecare an, vei primi un voucher de vacanță.
    • Ai o cameră suplimentară pe care ai vrea s-o renovezi? În calitate de angajat IKEA, beneficiezi de discounturi la toate produsele noastre.
    • Credem că fiecare dintre noi contribuie la îndeplinirea (și depășirea) obiectivelor noastre. Aceasta este ideea care stă la baza programului nostru unic de bonusuri pe bază de performanță: One IKEA Bonus.
    • Sănătatea și starea ta de bine sunt priorități maxime pentru noi, așa că îți oferim un abonament medical privat și asigurare de viață.
    • Există multe oportunități de creștere, așa că îți vom oferi o gamă largă de cursuri de training online prin intermediul platformei noastre de învățare; iar dacă dorești să-ți schimbi cariera sau postul, nu va fi nevoie să părăsești compania: avem multe oportunități și exemple de angajați care și-au schimbat postul, locația sau chiar țara.

    Alte informatii

    Ce vom aprecia la tine:

    • Bune abilități de comunicare și relaționare.
    • Rezistență la efort fizic, capacitatea de a manipula individual colete de maximum 25 kg.
    • Bună disciplină personală, o abordare flexibilă față de muncă și față de schimbări.
    • Capabilitatea de a lucra în primele ore ale zilei și în week-end. (programul diferă în funcție de responsabilități și departament)
    • Capacitatea de a prioritiza și organiza munca, pentru a utiliza timpul eficient.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Timisoara,

    Timisoara,

    Timisoara,

    Vezi job-uri similare (51)