Workshop de cariera: Fii un teamplayer de succes! sustinut de Continental Anvelope

Companie: Continental
Domeniu:
 • Internship
 • Management Trainee
 • Productie
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 02.10.2022
  Alatura-te reprezentatilor Continental Anvelope si descopera alaturi de ei cum poti fi un teamplayer de incredere in orice echipa si cum poti crea comunicare eficienta. Stim cu totii ca mediul de lucru este un factor important in cresterea productivitatii echipei, asadar comunicarea si relatiile care se stabilesc in cadrul acesteia sunt cheia catre succes atat pentru fiecare membru in parte, cat si pentru intreaga echipa.

  Continental dezvolta tehnologii si servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabila si interconectata a oamenilor si a bunurilor acestora. Compania cu profil tehnologic fondata in 1871 ofera solutii sigure, eficiente, inteligente si accesibile pentru autovehicule, masini, trafic si transport. Daca iti doresti un job provocator intr-un mediu multinational, cu oportunitati excelente de dezvoltare a carierei atat din punct de vedere tehnic cat si managerial, afla mai multe despre oportunitatile companiei.


   
  Cand si unde are loc evenimentul?


  29 octombrie 2022 | 14:15 | durata: 45 min

  Centrul Regional de Afaceri Timisoara


  Accesul in cadrul workshopului este gratuit

  Inscrie-te folosind butonul de mai jos.

  In cadrul workshopului vei avea ocazia sa completezi chestionarul de feedback pentru a iti descarca Diploma de participare si vei fi inscris automat la giveaway🎁

  *Prin inregistrarea la acest eveniment, sunteti de acord ca datele dvs. personale vor fi utilizate de Catalyst Solutions pentru a va permite sa participati la eveniment (prin inregistrare, confirmare, inregistrare pentru eveniment). De asemenea, intelegeti si acceptati termenii si conditiile Hipo.ro.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Continental. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Continental >>