Support Charge Resources

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
 • Transporturi
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 02.10.2022
  Scurta descriere a companiei

  Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.

  Constructor de automobile din 1898, Renault Group este prezent în peste 130 de ţări. Face parte din Alianța cu Nissan si Mitsubishi Motors și are o experiență puternică în electrificare. Mizează pe complementaritea celor cinci mărci (Renault, Dacia, Lada, Alpine și Mobilize) și propune soluții de mobilitate durabile, inovatoare pentru clienții săi. Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Acesta se concentrează pe dezvoltarea de noi tehnologii și servicii, o nouă gamă de vehicule care sunt și mai competitive, echilibrate și electrificate. În linie cu provocările de mediu, Grupul Renault își propune să obțină neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon în Europa până în 2050.

  În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 17 000 de angajați inovează în ceea ce privește produsele și bunele practici.

  Cerinte

  Studii superioare economice

  Limba engleza nivel intermediar si limba franceza nivel intermediar

  Competente pe aplicatii specifice: SPRING, SDA, SPOTFIRE

  Bune notiuni de MS Office – Excel nivel intermediar (pivot table, functii, grafice), Power Point, Sharepoint

  Metodic, riguros, atent la detalii, agil, capacitate de comunicare cu interlocutorii din Corporate, proactiv, preocupat in a gasi solutii si a aduce imbunatatiri de proces.

  Responsabilitati

  Calcularea ETP & HC după natura costurilor (G&A, Cogs, R&D) prin extragerea informatiilor din aplicatiile specifice (PRP, SPRING, SPOTFIRE, etc.) in baza solicitarilor primite de la Pilotul Corporate

  Primirea si transferul sintezelor catre pilotul corporate pentru analiza si validare

  Analiza efectivelor bugetate impreuna cu responsabilul HR

  Participa la dezvoltarea si imbunatatirea procesului Charge Ressources

  Alte informatii

  Toate candidaturile vor fi luate în considerare indiferent de naționalitate, gen, dizabilitate, vârstă, rasă, culoare, religie, stare de graviditate, identitate de gen sau orientare sexuală.