Data Engineer

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 04.10.2022
  Scurta descriere a companiei

  Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.

  Constructor de automobile din 1898, Renault Group este prezent în peste 130 de ţări. Face parte din Alianța cu Nissan si Mitsubishi Motors și are o experiență puternică în electrificare. Mizează pe complementaritea celor cinci mărci (Renault, Dacia, Lada, Alpine și Mobilize) și propune soluții de mobilitate durabile, inovatoare pentru clienții săi. Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Acesta se concentrează pe dezvoltarea de noi tehnologii și servicii, o nouă gamă de vehicule care sunt și mai competitive, echilibrate și electrificate. În linie cu provocările de mediu, Grupul Renault își propune să obțină neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon în Europa până în 2050.

  În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 17 000 de angajați inovează în ceea ce privește produsele și bunele practici.

  Cerinte

  Contribuie la valoarea de business a produselor bazate pe date din Datalake sau din medii cloud, prin implementarea lanțurilor complete de procesare a datelor, de la ingestie la expunerea în API și vizualizarea datelor.

  - Experienta minim 3 ani specifica Data Engineering

  - Experienta DataLake sau Data Warehouse

  - Cunoastere tooluri: Jira si Confluence, Hadoop, Horton Works, Spark, Scala

  - Limba engleza nivel mediu

  Responsabilitati

  - Configurează lanțuri complete de prelucrare a datelor în medii on-premise și cloud și într-o cultură devops, dezvoltă produse noi, pentru o mare varietate de domenii funcționale (inginerie, fabricație, IoT, Comerț, calitate, finanțe).

  - Proiectarea lanțurilor de ingestie de date

  - Proiectarea algoritmilor ML de bază

  - Proiectarea produselor de date si modelelor NOSQL

  - Proiectarea vizualizărilor de date

  - Participarea la selectarea serviciilor / soluțiilor care urmează să fie utilizate în funcție de utilizare si la dezvoltarea unei baze de instrumente de date

  Alte informatii

  Anunțul de recrutare nu va include prejudecați în raport cu vârsta, rasa, sexul, religia, orientarea sexuală și alte caracteristici personale, care nu au legătură cu profilul profesional al candidatului, calificările sau performanța la locul de muncă.
  Pentru a fi inclus in procesul de recrutare si pentru a ramane in legatura cu noi, te invitam sa creezi un cont de candidat pe site-ul de cariere Renault.