Community Specialist - Asociatia Dental Office Managers

Angajator: Dent Estet
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Educatie - Training
 • Marketing
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 27.09.2022
  Scurta descriere a companiei

  DENT ESTET își propune să ofere fiecărui pacient cea mai frumoasă experiență în cabinetul stomatologic, care să se ridice la standardele occidentale pentru care suntem recunoscuți din 1999.

  Acest statut nu ar fi fost posibil fără echipa care ne-a fost aproape de la început, a celor care conturează povestea DENT ESTET. Din anul 1999, ne-am dezvoltat permanent, numărul angajaților ajungând în prezent la peste 450, dintre care 155 sunt medici specializați în toate ramurile stomatologiei. De asemenea, politica de dezvoltare a vizat și departamentele conexe de HR, Marketing, Comunicare, Achiziții, Patient Care, Financiar-Contabil și Administrativ.

  Cerinte

  Candidatul Ideal

  Alătură-te echipei noastre pentru ca împreună să organizăm programe educaționale PREMIUM pentru personalul medical și cel administrativ din cabinetele și clinicile stomatologice din România!

  Aplică dacă te încadrezi în cerințele de mai jos:

  Minim 1-2 ani de experiență în domenii precum: event planning, marketing, PR, vânzări etc.;

  Studii superioare finalizate în marketing sau comunicare Bune abilități de comunicare și relaționare;

  Persoană atentă la detalii, organizată, orientată spre îndeplinirea rezultatelor;

  Rezistență la stres, capacitate de organizare și lucru pe mai multe proiecte concomitent;

  Cunoștințe de lb. engleză - nivel mediu sau avansat Persoană motivată să se dezvolte profesional;

  Responsabilitati

  Ce înseamnă Community Specialist?

  Persoana care sprijină Community Managerul în a se asigura că ADOM se dezvoltă constant, prin:

  Organizarea de evenimente: training-uri, seminarii, workshop-uri, conferințe și diverse alte evenimente organizate sub egida ADOM;

  Implementarea campaniilor de promovare pentru evenimentele ADOM;

  Implementarea procesului de înscriere a cursanților la programele ADOM – corespondență cu participanții, facturare și urmărirea plăților pentru participare;

  Identificarea, negocierea și contractarea furnizorilor specifici pentru organizarea evenimentelor Dezvoltarea comunității ADOM – cercetare de piață, update bază de date, programe de follow-up etc.;

  Crearea de conținut pentru site și conturile de social media;

  Acest job presupune mult networking, dar și un mod de lucru foarte structurat, bazat pe obiective clare;

  Dacă ai răbdare, cunoștințe și poți face cu plăcere aceste lucruri, cu siguranță îți va plăcea.

  Alte informatii

  Descrierea companiei

  În urmă cu 9 ani am inaugurat prima școală de management pentru cabinetele / clinicile dentare din România, un proiect la baza căruia astăzi stă o comunitate de peste 2000 de medici, proprietari de cabinete/clinici stomatologice, manageri și alte persoane cheie care susțin dezvoltarea serviciilor de medicină dentară;
  Sub umbrela ADOM (Asociația Dental Office Managers), această comunitate crește constant și beneficiază de suport, training, sharing de informații și networking permanent, oferite de echipa DENT ESTET.

  Grupul DENT ESTET a fost înființat în anul 1999, iar în prezent este lider de piață consacrat în domeniul serviciilor de medicină dentară din România.
  DENT ESTET deține 15 clinici stomatologice multidisciplinare în București, Timișoara, Sibiu, Brașov, Ploiești, Cluj-Napoca, Oradea și Craiova, destinate tuturor categoriilor de vârstă, 3 divizii de excelență unice în România (Implant Division, Aesthetic Division și Advanced Orthodontic Division), primul laborator de tehnică dentară digitală - Aspen și 8 studiouri foto digitale specializate Future Smile Studio.
  Din anul 2016, DENT ESTET face parte din grupul MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale din țara noastră.