Poziție Techliner PTI

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 29.09.2022
  Scurta descriere a companiei

  Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.

  Constructor de automobile din 1898, Renault Group este prezent în peste 130 de ţări. Face parte din Alianța cu Nissan si Mitsubishi Motors și are o experiență puternică în electrificare. Mizează pe complementaritea celor cinci mărci (Renault, Dacia, Lada, Alpine și Mobilize) și propune soluții de mobilitate durabile, inovatoare pentru clienții săi. Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Acesta se concentrează pe dezvoltarea de noi tehnologii și servicii, o nouă gamă de vehicule care sunt și mai competitive, echilibrate și electrificate. În linie cu provocările de mediu, Grupul Renault își propune să obțină neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon în Europa până în 2050.

  În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 17 000 de angajați inovează în ceea ce privește produsele și bunele practici.

  Cerinte

  Studii superioare tehnice
  Limba engleza - nivel avansat.
  Limba franceza - nivel intermediar constituie un avantaj.
  MS Office
  Bune cunostiinte tehnice privind constructia si modul de functionare al diferitelor sisteme ale automobilului, cat si de diagnosticare a acestora
  Orientare catre client, reactivitate, abilitati de comunicare si relationare cu interlocutori internationali, atentie la detalii, capacitate de analiza si sinteza pentru identificarea solutiilor optime

  Responsabilitati

  Trateaza fisele de incident client (FIC) emise de consilierii tehnici retea (COTECH), punand la dispozitia acestora solutii tehnice care sa ajute la depanarea rapida a automobilului si executarea unei reparatii fiabile si conforme cu criteriile de calitate ale constructorului.
  Acorda agremente tehnice pentru inlocuirea de piese aflate sub control.
  Analizeaza informatiile culese in cadrul procesului de tratare a FIC-urilor si propune un plan de actiune care sa contribuie la un bun control al elementelor de risc.
  Anima corespondentii locali pentru asigurarea calitatii documentatiei cererilor de asistenta.
  Informeaza reteaua de noile solutii tehnice/informatii tehnice/bune practici.
  Perimetrul gestionat: Africa/Asia Pacific Technical Hub.