Electrician - Iulius Town Timisoara

Angajator: Iulius
Domeniu:
 • Altele
 • Constructii
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 04.10.2022
  Scurta descriere a companiei

  Compania IULIUS este singurul dezvoltator și operator de proiecte mixed-use de regenerare urbană din România, cu o experiență de peste 20 de ani în real estate și cu o prezență în patru mari orașe din țară – Iași, Timișoara, Cluj-Napoca și Suceava.

  Odată cu experiența au venit și proiectele care au schimbat percepția asupra stilului de viață, au redefinit și revitalizat centrele urbane și s-au integrat în comunitate. Un parcurs ambițios de peste două decenii, care a pornit cu un mall în Iași, primul din afara Capitalei, inaugurat în anul 2000, și a crescut organic și frumos până la un portofoliu ce cuprinde astăzi peste 300.000 mp de retail, în două proiecte mixed-use de regenerare urbană (Palas Iași și Iulius Town Timișoara), singurele de acest tip din țară, și o rețea națională de shopping mall-uri regionale (Iulius Mall – Iași, Cluj-Napoca și Suceava). Sunt spații vibrante, care definesc poli de atracție urbană, fiind vizitate anual de peste 68 de milioane de persoane.

  Cerinte

  - Studii de specialitate finalizate / calificare de electrician
  - Minim 2 ani experienta pe un post similar
  - Lucrul in echipa
  - Apt pentru lucrul la inaltime
  - Persoana organizata

  Responsabilitati

  - Realizarea mentenantei preventive si corective asupra tuturor elementelor de instalatii electrice din gestiune (celule 20kV, transformatoare de forta, tablouri electrice principale si secundare, sistem de iluminat spatii comune, alimentari cu energie electrica chiriasi si utilitati proprii, grupuri electrogene, surse UPS, circuite, baterii de compensare, sine de curent, aparataj)
  - Citirea periodica si intretinerea grupurilor de masura a energiei electrice ale chiriasilor
  - Executarea lucrarilor de modernizare /extindere instalatii electrice necesare societatii.

  Alte informatii

  Se oferă:

  Pachet salarial motivant;
  Condiții de muncă deosebite, într-un mediu dinamic, stimulativ și motivant;
  Posibilitatea integrării într-o echipă tânără, caracterizată prin performanță și succese dovedite.