Asistent Coordonator Scoala

Angajator: LOGISCOOL ROMÂNIA
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Educatie - Training
 • Secretariat - Administrativ
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 02.10.2022
  Scurta descriere a companiei

  Logiscool România, lider pe piața edu-tech pentru copii, oferă cursuri de programare, robotică și alte competențe digitale pentru elevi cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani. Înființată în prima parte a anului 2018, aceasta numără deja 70 de centre educative la nivel național, iar începând cu mai 2020 au lansat și cursuri în format online.

  Pentru a respecta același nivel superior de excelență, toate centrele urmează un curriculum internațional, actualizat permanent de departamentul de educație al Logiscool Internațional, iar predarea noțiunilor de programare se face pe o platformă educativă proprie, gândită special pentru procesul de învățare și adaptată vârstelor.

  Misiunea Logiscool este facilitarea accesului la acest tip de educație tuturor elevilor din România, iar lansarea cursurilor online reprezintă un pas mare înspre a atinge comunități precum cele din mediul rural, sau din diaspora.

  Logiscool România face parte din o rețea internațională de centre educaționale, prezentă în peste 21 țări din Europa, America și Asia. Până acum, peste 110.000 de copii au participat la cursurile, taberele și evenimentele conexe oferite de Logiscool, descoperind programarea într-un mediu plăcut și inspirațional.

  Cerinte

  Descrierea jobului
  Abilități:
  - Abilităti de comunicare excelente și atitudine pozitivă;
  - Abilităţi de lucru PC, Microsoft Office, Outlook, E-mail;
  - Dorinţa de a-i ajuta pe ceilalţi (elevi, părinţi, instructori)

  Responsabilitati

  - Supervizarea cursurilor semestriale și taberelor urbane;
  - Menținerea legăturii cu elevi, părinti, instructori;
  - Oferirea de informaţii despre cursurile Logiscool;
  - Implicarea in evenimente din locatia scolii sau din afara acesteia;
  - Menţinerea ordinii şi curăţeniei în spaţiul şcolii.

  Alte informatii

  Criterii evaluare:
  - Feedbackul părinţilor, cursanţilor şi instructorilor;
  - Buna desfăşurare a programului și activităţii şcolii.

  Programul de lucru este de luni pana vineri între orele 14:00 – 20:00 si include 2 zile de sâmbătă într-o lună, în intervalul 09:00 – 15:00. Compensarea zilei de sambata se face printr-o zi libera in saptamana urmatoare.
  Data începerii: aprilie-mai 2022

  Dacă consideri că esti o persoană careia ii place să se implice, cu dorinţa de a învăța, o fire ambiţioasă si proactivă si disponibil/ă pentru a lucra sâmbăta, atunci te aşteptăm în echipa Logiscool!