Manager Tehnic

Angajator: Teamland
Domeniu:
 • Inginerie
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: peste 5 ani experienta
  Orase:
 • Targu Mures
 • Actualizat la: 03.10.2022
  Scurta descriere a companiei

  Asigurăm o gamă completă de servicii profesionale, prin experiența și cunoștințele noastre de specialitate și din domeniul legislativ. Avem capacitate de a identifica soluții inovative pentru fiecare client.

  Echipa TeamLand este în masura să livreze servicii pe termen lung, asigurându-ți astfel un parteneriat sustenabil.
  Respectăm valorile clienților noștri și, în același timp, dovedim empatie față de cei pe care îi recrutăm, adăugând întotdeauna o vorbă bună la serviciile ireproșabile livrate.

  Suntem cel mai dinamic furnizor de servicii de resurse umane, având flexibilitate antreprenorială si know-how–ul necesar, dobândit în anii de experiență ai echipei de recrutare și a specialiștilor în salarizare și administrare.

  Reducem eforturile administrative și de time management în ceea ce privesc procesele de recrutare, administrare și instruire a angajaților, oferind o gamă de servicii asigurate de personal de înaltă calificare în baza principiului Total Quality Management, astfel încât, raportul calitate – cost, să reprezinte un castig pentru dumneavoastră.

  Suntem specializați în funcție de industrie și răspundem mereu adecvat cerințelor specifice.

  Consultanța specializată și echipa dedicată, cu experiență relevantă pentru fiecare companie și specializată pe industrii, alături de companie de la semnare și pe tot parcursul derulării contractului/proiectului.

  Tratăm cu responsabilitate fiecare solicitare venită din partea fiecărui partener.

  Cerinte

  ​Absolvent studii superioare Electrotehnica,Electromecanica;
  Limba engleza (scris, vorbit nivel mediu / avansat);
  Persoana cu bune abilitati de comunicare si relationare;
  Lucru in echipa;
  Atitudine proactiva;
  Persoana orientata pe obiective si obtinerea de rezultate;
  Persoana dinamica, atenta la detalii, cu gandire analitica.

  Responsabilitati

  Organizeaza activitatea de mentenanta si intretinere a tuturor echipamentelor electrice din fabrica pentru desfasurarea in parametri optimi a procesului de productie
  Participă activ la interventiile defecţiunile sau avariile utilajelor sau instalaţiilor şi la stabilirea măsurilor de înlăturare a efectelor şi prevenire a cauzelor pere le-au determinat.
  Participa la elaborarea planului de investitii si receptioneaza lucrarile executate pe domeniile sale de competente;
  Participă la recepţia lucrărilor de investiţii şi avizează acceptarea facturilor în concordanţă cu stadiul lucrărilor.
  Comunică şi colaborează cu şefii departamentelor în cadrul cărora se execută lucrările de investiţii pentru a asigura condiţiile necesare derulării acestor lucrări.
  Organizează activitatea personalului din subordine, pentru folosirea completă a timpului de lucru, valorificarea competenţelor şi îndeplinirea integrală şi la timp a sarcinilor. Pregateste bugetele si investitiile si participa la diferite proiecte ale companiei.
  Tine evidenta defectiunilor pe tipuri de utilaje, frecventa de aparitie, cauze, pentru anticiparea/ prevenirea disfunctionalitatiilor si intocmeste programe de intretinere adecvate.