Junior Recruiter

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Professional active.


Vezi toate job-urile Junior Recruiter active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Resurse Umane - Psihologie active pe Hipo.ro

Angajator: Professional
Domeniu:
  • Resurse Umane - Psihologie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • Ploiesti
  • Actualizat la: 29.09.2022
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Professional represents for over 25 years, the most performing Romanian approach of complete human resources services on the market.

    We define our approach and evolution through key-words like professionalism, dedication, promptitude, flexibility and ethics. We take pride of a reputation that obliges and challenges us to discover and develop new methods, designed to respond to our clients need.

    Cerinte

    Despre tine:
    - Un minim de experienta in domeniul Resurselor Umane;
    - Pasiune, leadership si implicare in activitati extracurriculare;
    - Abilitati de planificare si organizare;
    - Adaptabilitate si abilitatea de a relationa cu usurinta cu ceilalti;
    - Fiabilitate;
    - Rezolvarea problemelor prin inovatie și creativitate - organizare puternica si gandire analitica;

    Responsabilitati

    Suntem in cautarea unui Trainee in departamentul de HR al clientului nostru, o companie multinationala din industria Oil&Gas. Acest program de sase luni este o oportunitate de a te alatura unei echipe in cadrul careia iti poti pune bazele unei viitoare cariere in Resurse Umane. Ne place sa vedem potentialul in oameni, experienta nu este necesara, insa dorinta de dezvoltare si pasiunea pentru domeniu sunt esentiale :)
    Domeniul Resurselor Umane ofera o multime de directii de dezvoltare, iar in cadrul acestui program vei avea expunere in zonele de Recrutare, Employee Relations si alte procese care sa te ajute sa iti construiesti o imagine de ansamblu. Ce iti oferim?
    - Coaching și mentorat continuu – vei lucra cu oameni pasionați și vei primi atat indrumare de la mentor cat si de la colegi;

    Alte informatii

    Impreuna punem bazele! Daca vrei sa inveti cum poti gasi candidatul potrivit, cum decurge intregul procesul de recrutate si sa descoperi si alte arii ale Resurselor Umane, asteptam nerabdatori CV-ul tau! Haide sa ne cunoastem!

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Professional. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Professional >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Hybrid

    Hybrid

    Hybrid