Montator subansamble -3 schimburi

Angajator: Adecco Romania
Domeniu:
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 04.10.2022
  Scurta descriere a companiei

  An de an am dezvoltat parteneriate de business puternice cu cele mai reprezentative companii din România. Bazându-ne pe nevoile locale ale clienților noștri, am deschis noi branch-uri în orașele mari din România, ajungând la un număr de 15 sucursale.

  În anul 2017, Adecco România a intrat în cel de-al șaselea an în care este lider local de piață, adăugând continuu noi servicii și dezvoltându-le pe cele existente în strânsă legătură cu complexitatea mediului de business. Poziția de lider în termeni de turnover anual, număr de angajați temporari și poziții de permanent placement închise, este în același timp atât o realizare, cât și o responsabilitate. Acest status ne dă oportunitatea de a inova în termeni de sub-servicii HR și de a aduce valoare adăugată partenerilor noștri prin fiecare proiect HR.

  În acest moment, Adecco România oferă servicii HR 360 de grade, începând cu studiile salariale care au ca scop furnizarea de informații exacte legate de piață și finalizând cu serviciile de outplacement.

  Cerinte

  -Experiență în activitatea de producție;
  -Capacitate de a lucra în echipă;

  Responsabilitati

  -Atenție, îndemânare, răbdare, seriozitate, flexibilitate;
  -Studii postliceale, medii sau profesionale (studiile tehnice constituie un avantaj);
  -Să fie dispus pentru un program de lucru în 3 schimburi.

  Alte informatii

  Beneficii:
  -Ore suplimentare platite dublu
  -Spor de noapte 25%
  -Bonus scolarizare 15%
  -Bonus de performanta lunar 25%
  -Prime de sarbatori
  -Tichete de 20 de lei
  -Bonus calitate
  -Asigurare medicala privata
  -Transport asigurat: Ghilad;Ciacova; Obad; Jebel;Conacul lui Iosif; Liebling; Stamora Roman; Otvesti;Sacosu Turcesc; Mosnita Noua;Lenaurehein, Iecea Mare;Carpinis; Billed; Becicherecul Mic; Izvin; Remetea; Ghiroda; Giarmata;Dumbravita;Foeni;Giulvaz; Peciu Nou; Parta; Arad; Micalaca; Faget; Margina; Cosava;Romanesti; Tomesti.