Reporting analyst

Angajator: DPD Romania
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 26.09.2022
  Scurta descriere a companiei

  Dynamic Parcel Distribution, parte a Grupului La Poste, este lider european in curieratul international rutier, avand o experienta de peste 40 de ani in acest domeniu.


  In Romania, compania reprezinta unul dintre principalii furnizori de servicii de coletarie si prima companie care a oferit serviciul de livrare “same day” in Bucuresti.

  Cerinte

  2-3 ani experienta intr-un rol asemanator;
  Nivel avansat de Limba Engleza
  Nivel avansat de Excel
  Capacitate de analiză și atenție la detalii;
  Dorință și capacitatea continuă de învățare;

  Responsabilitati

  Intocmirea situatiilor financiare lunare/trimestriale/anuale urmand Instructiunile de inchidere ale grupului (Balance Sheet, P&L, Cash Flow, Capex, Opex, Sales analysis). Coordonarea proceselor de bugetare anuala, forecast si planificare multi-anuala. Coordonarea și pregatirea raportarii periodice standard de management(zilnica/saptamanala/lunara), inclusiv calculul KPI-urilor standard(Financiari, Operationali, Comerciali) Furnizarea de analize financiare asupra performantei financiare curente, inclusiv analiza variațiilor bugetare. Coordonarea raportarii inter-company. Revizuirea tranzactiilor contabile pentru a asigura clasificarea corecta a acestora. Examinarea si analiza inregistrarilor contabile pentru a determina situatia financiara a companiei. Intocmirea rapoartelor de profitabilitate pentru clientii din portofoliu. Pregatirea analizelor ad-hoc.