Mechanical Engineer for Electrical Vehicles

Angajator: Vitesco Technologies
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 28.09.2022
  Scurta descriere a companiei

  Vitesco Technologies dezvoltă tehnologii inovatoare, eficiente, pentru toate tipurile de vehicule, cu focus pe cele hibride și electrice. Portofoliul nostru include soluții de electrificare de 48 de volți, acționări electrice și echipamente electronice pentru vehicule hibride și electrice. De asemenea, gama de produse conține unități electronice de control, senzori și actuatori, precum și soluții pentru post-tratament de evacuare.

  Soluțiile noastre mențin fluxul durabil și eficient de resurse umane, bunuri și servicii. Ne desfășurăm activitatea având la bază un angajament clar: reducerea emisiilor de CO2. Prin soluțiile noastre modelăm viitorul mobilității curate și totodată ne îndeplinim responsabilitatea socială față de societate, demonstrăm că suntem un partener de încredere pentru clienți și o alegere înțeleaptă pentru investitori.

  Produsele și serviciile se schimbă și noi modele de afaceri apar la fiecare 24 de ore, peste tot în lume. Noi suntem atenți la aceste evoluții pentru a determina și conduce simultan schimbarea și a inova ziua de mâine. Împărtășim pasiunea noastră pentru tehnologie și mobilitate cu colegii noștri din întreaga lume. Ne încurajăm angajații să își creeze noi perspective, să cunoască alte domenii funcționale și alte culturi. Vitesco Technologies îi susține pe parcursul călătoriei cu programe de dezvoltare. Așa profităm de oportunitățile care ne apar în cale – folosindu-ne de cunoștințele noastre pentru a dezvolta mobilitatea durabilă a viitorului.

  Cerinte

  Qualifications:

  Relevant working experience in mechanical engineering (automotive experience is appreciated).
  Good technical skills and ability in technical drawings reading;
  Good knowledge of pressure die-cast, injection molding, deep-drawing, punching and machining technologies;
  Experience in using CAD tools (Creo – preferable, etc.);
  Good English knowledge;
  Good communication skills;
  Good MS Office knowledge and skills;
  Well organized person, attentive to details, rigorous.

  Responsabilitati

  Your main responsibilities will include:

  Creation and modification of mechanical designs for Electrical and Hybrid cars: High Voltage Box;
  Performing the assigned tasks at the requested level of quality and timeframe, being able to handle customer’s feedback and proactively contribute to improve the quality of deliverables;
  Modelling in 3D and creating drawings by using Creo & PDM tool, performing tolerance calculations in order to validate the design;
  validation of solutions;
  Be an active member of the global team;