Inscrie-te la Workshopurile de cariera @Angajatori de TOP Bucuresti 2022

Companie: Angajatori de TOP
Domeniu:
 • Educatie - Training
 • Internship
 • Management Trainee
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Ilfov
 • Actualizat la: 04.10.2022
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin, Facebook sau Google pentru a rezolva si mai rapid.


  Am dat startul celui mai cool eveniment de cariera al toamnei!
   
  Dupa o lunga asteptare, toamna aceasta, evenimentul de cariera Angajatori de TOP se desfasoara fizic la Bucuresti. Te asteptam cu experiente profesionale inedite, 90 de companii de top din Bucuresti, diverse oportunitati de cariera pentru candidati entry-level si seniori, precum si workshopuri de cariera sustinute de speakeri memorabili.
   
  Intre 21-22 octombrie te inivtam la Sala Palatului, Bucuresti la workshopurile Angajatori de TOP. Pe scena vor urca speakeri locali si internationali din domenii business (Servicii profesionale, BPO, Finance, Marketing, HR, Sales, Management & Consultanta). Am pregatit workshopuri destinate atat studentilor aflati inca in conturarea drumului profesional, cat si proaspat absolventilor si seniorilor.
   

  Participarea este GRATUITA si se realizeaza prin inscrierea la acest anunt.

   

  De ce sa participi la workshopurile Angajatori de TOP?


   
  • ne luam ramas bun intalnirilor online si ne intoarcem in format fizic
  • te intalnesti direct cu profesionisti din companiile de top de pe piata
  • descoperi secretele din spatele carierei lor de succes
  • afli care sunt urmatorii pasi pe care ar trebui sa ii urmezi in parcursul tau profesional
  • dezvolti softskill-uri ce te vor ajuta in evolutia ta profesionala
  • networking cu alti candidati si oameni pasionati de aceleasi domenii
  Fie ca esti in cautarea unei schimbari in cariera ta, ai nevoie de sfaturi in viata profesionala sau vrei sa intrii in contact cu cele mai cautate companii din Romania, in cadrul workshopurilor de cariera vei avea parte de toate aceste experiente.
     Principalele teme ale workshopurilor


  Un început de succes
   
  Ce vei afla? Cum iti poti incepe cariera cu un internship si cum te poti face remarcat in timpul acestuia pentru a obtine un post full-time in cadrul companiei.

  Am absolvit! Acum ce urmeaza?

  Ce vei afla? Obtine sfaturi cu privire la procesul de recrutare chiar din partea expertilor, afla ce apreciaza recruiterul la un candidat aflat la inceput de cariera si cum ar trebui sa iti prezinti abilitatile si experienta printr-o poveste atractiva, dar si tips&tricks pentru drumul tau profesional.

  Management VS Leadership

  Ce vei afla? Descopera alaturi de specialisti cat de important este feedbackul in cadrul echipei, impactul pe care il are in comunicarea interna si cum se construieste un feedback constructiv.

  Strategii pentru împlinirea profesionala

  Ce vei afla? Cum sa iti gestionezi emotiile la locul de munca si cum sa dezvolti relatii sanatoase in cadrul echipei, vei descoperi programe de mental health si cum sa menti echilibrul dintre viata profesionaal si cea personala.

  Ce spun specialistii?

  Ce vei afla? Informatii despre ce presupune reconversia profesionala, pasii de urmat in cadrul acesteia, precum si avantajele si dezavantajele. De semenea, vei descoperi rolul mentorului in cariera si cum te poti dezvolta profesional cu ajutorul acestuia, dar si ce programe de mentorat exista.

  Vremuri noi - provocari noi

  Ce vei afla? Vom discuta despre sistemul hibrid si metodelor de comunicare la nivelul companiilor la momentul actual, dar si modalitati de dezvolatare si incurajare al lucrului in echipa.

  In cadrul workshopurilor, vei avea ocazia sa completezi chestionarul de feedback pentru a iti descarca diploma de participare si vei fi inscris automat la giveaway🎁  Esti gata pentru un sneek peak legat de companiile participante?


    Cum poate arata cariera ta la TELUS International sustinut de TELUS International
     Cum te faci remarcat cand nu ai experienta in CV sustinut de Ascensos Contact Centre


   

   
                TOP 5 tips & tricks din partea unui recruiter sustinut de Allianz Services

      Fast Track Your Career in Finance sustinut de Bunge


      9 to 5: Omul din spatele angajatului sustinut de Kellogg Company


   

  Inscrie-te si fii printre primii care afla AGENDA si ce surprize am pregatit!  In cadrul workshopului, vei avea ocazia sa completezi chestionarul de feedback pentru a iti descarca diploma de participare si vei fi inscris automat la giveaway🎁


  Profita de cele doua zile ale evenimentului si interactioneaza cu cele mai dorite companii din piata!

  Urmareste-ne pe Facebook pentru a fi la curent cu evenimentul si noutatile!


  * Prin inregistrarea la acest eveniment, sunteti de acord ca datele dvs. personale vor fi utilizate de Catalyst Solutions pentru a va permite sa participati la eveniment (prin inregistrare, confirmare, inregistrare pentru eveniment). De asemenea, intelegeti si acceptati termenii si conditiile Hipo.ro.

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Angajatori de TOP. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Angajatori de TOP >>