Inscrie-te la workshopurile de cariera @Angajatori de TOP Timisoara

Companie: Angajatori de TOP
Domeniu:
 • Internship
 • Management - Consultanta
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: Student/Absolvent
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 03.10.2022
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin, Facebook sau Google pentru a rezolva si mai rapid.

   
  Am dat startul celui mai cool eveniment de cariera al toamnei!
   
  Dupa o lunga asteptare, toamna aceasta, evenimentul de cariera Angajatori de TOP se desfasoara fizic la Timisoara. Te asteptam cu experiente profesionale inedite, 60 de companii de top din Banat, diverse oportunitati de cariera pentru candidati entry-level si seniori, precum si workshopuri de cariera sustinute de speakeri memorabili.
   
  Intre 28-29 octombrie te invitam la Centrul Regional de Afaceri Timisoara la workshopurile Angajatori de TOP. Pe scenavor urca speakeri locali si internaționali din domenii business (Servicii profesionale, BPO, Finance, Marketing, HR, Sales, Management & Consultanta). Am pregatit workshopuri destinate studentilor aflati inca in conturarea drumului profesional, cat si proaspat absolventilor si seniorilor.


  De ce sa participi la workshopurile Angajatori de TOP?

   
  • te intalnesti direct cu profesionisti din companiile de top de pe piata
  • descoperi secretele din spatele carierei lor de succes
  • afli care sunt urmatorii pasi pe care ar trebui sa ii urmezi in parcursul tau profesional
  • dezvolti softskill-uri ce te vor ajuta in evolutia ta profesionala
  • networking cu alti candidati si oameni pasionati de aceleasi domenii

  Participarea este gratuita si se realizeaza prin inscrierea la acest anunt.
   

   
    Principalele teme ale workshopurilor

   
  Pe locuri, fiti gata, START!

  Ce vei afla? Cum iti poti incepe cariera cu un internship si cum te poti face remarcat in timpul acestuia pentru a obtine un post full-time in cadrul companiei.

  Contureaza-ti cariera

  Ce vei afla? Importanta personalizarii CV-ului în functie de jobul pentru care aplici, sfaturi pentru procesul de recrutare, vei descoperi ce apreciaza recruiterul la un candidat aflat la inceput de cariera si cum ar trebui sa iti prezinti abilitatile si experienta printr-o poveste atractiva, dar si tips&tricks pentru drumul tau profesional.

  Planifica urmatorul pas

  Ce vei afla?  Informatii despre ce presupune reconversia profesionala, pasii de urmat in cadrul acesteia, precum si avantajele si dezavantajele. De semenea, vei descoperi rolul mentorului in cariera si cum te poti dezvolta profesional cu ajutorul acestuia, dar si ce programe de mentorat exista.

  Soft Skills de viitor

  Ce vei afla? Vom vorbi despre modalitati de dezvolatare si incurajare a lucrului in echipa, cat de important este feedbackul in cadrul echipei, dar si cum sa dezvolti relatii sanatoase in cadrul echipei prin comunicare eficienta si empatie.

  In cadrul workshopurilor, vei avea ocazia sa completezi chestionarul de feedback pentru a iti descarca diploma de participare si vei fi inscris automat la giveaway🎁  Esti gata pentru un sneek peak legat de companiile participante?

       Workshop de cariera: Fii un teamplayer de succes! sustinut de Continental


   

  Inscrie-te si fii printre primii care afla AGENDA si ce surprize am pregatit!  Profita de cele doua zile ale evenimentului si interactioneaza cu cele mai dorite companii din piata!

  Urmareste-ne pe Facebook pentru a fi la curent cu evenimentul si noutatile!
   
  * Prin inregistrarea la acest eveniment, sunteti de acord ca datele dvs. personale vor fi utilizate de Catalyst Solutions pentru a va permite sa participati la eveniment (prin inregistrare, confirmare, inregistrare pentru eveniment). De asemenea, intelegeti si acceptati termenii si conditiile Hipo.ro.

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Angajatori de TOP. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Angajatori de TOP >>