[Practica] Transversal financial activities

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: part-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Mioveni
 • Actualizat la: 03.10.2022
  Scurta descriere a companiei

  Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.

  Constructor de automobile din 1898, Renault Group este prezent în peste 130 de ţări. Face parte din Alianța cu Nissan si Mitsubishi Motors și are o experiență puternică în electrificare. Mizează pe complementaritea celor cinci mărci (Renault, Dacia, Lada, Alpine și Mobilize) și propune soluții de mobilitate durabile, inovatoare pentru clienții săi. Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Acesta se concentrează pe dezvoltarea de noi tehnologii și servicii, o nouă gamă de vehicule care sunt și mai competitive, echilibrate și electrificate. În linie cu provocările de mediu, Grupul Renault își propune să obțină neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon în Europa până în 2050.

  În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 17 000 de angajați inovează în ceea ce privește produsele și bunele practici.

  Cerinte

  Programul nostru de practica dureaza 6 luni si ne-ar place sa fii la Master I/II, sa stii limba franceza- nivel mediu/incepator, limba Engleza - nivel mediu/incepator.

  Este nevoie sa ai un nivel mediu Microsof Office: Outlook, Excel, Power Point, Sharepoint iar restul: SAP, ARGOS, RDOA, Sycomore, etc, te vom invata noi.

  Am vrea sa stii sa lucrezi in transvers, sa comunici eficient, sa fii deschis/a, sa stii sa devii autonom/a, sa ai capacitatea de sinteza, gandire analitica, anticipare si nu in ultimul rand sa ne inveti la randul tau lucruri pe care noi nu le stim.

  Responsabilitati

  Control intern, despre cum se decide si valideaza o autorizatie de cheltuiala, documentare de buget cat si urmarirea acestora cu ajutorul rapoartelor lunare.

  Finance Academy, crearea si lansarea formarilor online

  Indicatori economici, mod de incarcare, rapoarte, calcule cat si administrarea aplicatiilor respective

  Vei putea de asemenea sa vezi cum sunt create, alimentate site-urile importante din cadrul lumii Financiare

  Suportul oferit utilizatorilor aplicatiilor administrate, etc