[Practica] New Cars Transport and Distribution Management

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 05.10.2022
  Scurta descriere a companiei

  Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.

  Constructor de automobile din 1898, Renault Group este prezent în peste 130 de ţări. Face parte din Alianța cu Nissan si Mitsubishi Motors și are o experiență puternică în electrificare. Mizează pe complementaritea celor cinci mărci (Renault, Dacia, Lada, Alpine și Mobilize) și propune soluții de mobilitate durabile, inovatoare pentru clienții săi. Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Acesta se concentrează pe dezvoltarea de noi tehnologii și servicii, o nouă gamă de vehicule care sunt și mai competitive, echilibrate și electrificate. În linie cu provocările de mediu, Grupul Renault își propune să obțină neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon în Europa până în 2050.

  În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 17 000 de angajați inovează în ceea ce privește produsele și bunele practici.

  Cerinte

  Stagiul nostru dureaza 6 luni si ne-ar place sa fii in penultimul an de facultate sau la Master I/II, sa stii limba Engleza - nivel mediu si/sau limba franceza- nivel mediu/incepator,
  Este nevoie sa ai un nivel mediu Microsof Office: Outlook, Excel, Power Point, Sharepoint iar restul: SIFCR, REPOVN te vom invata noi.
  Am vrea sa stii sa lucrezi in transvers, sa comunici eficient, sa fi deschis, sa sti sa devii autonom, sa ai capacitatea de sinteza, gandire analitica, anticipare si nu in ultimul rand sa fi ne inveti la randul tau lucruri pe care noi nu le stim.

  Responsabilitati

  Upload promotii lunare
  Upload /Documentare tarife , documentare preturi EG
  Upload DV-uri si alocare la lotul de fabricatie al DV-urilor platit
  Pregatirea bonurilor de comanda pentru lansarile in fabricatie
  Urmarire transporturi si documente vama
  Updatare stoc zilnic
  Prioritizari transport Amsterdam