Stagiu Dezvoltare si implementare platforma Shippeo (F/M)

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: part-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 04.10.2022
  Scurta descriere a companiei

  Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.

  Constructor de automobile din 1898, Renault Group este prezent în peste 130 de ţări. Face parte din Alianța cu Nissan si Mitsubishi Motors și are o experiență puternică în electrificare. Mizează pe complementaritea celor cinci mărci (Renault, Dacia, Lada, Alpine și Mobilize) și propune soluții de mobilitate durabile, inovatoare pentru clienții săi. Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Acesta se concentrează pe dezvoltarea de noi tehnologii și servicii, o nouă gamă de vehicule care sunt și mai competitive, echilibrate și electrificate. În linie cu provocările de mediu, Grupul Renault își propune să obțină neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon în Europa până în 2050.

  În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 17 000 de angajați inovează în ceea ce privește produsele și bunele practici.

  Cerinte

  Stagiul nostru dureaza 6 luni si ne-ar placea sa stii limba franceza- nivel mediu/incepator, limba Engleza - nivel mediu/incepator.
  Este nevoie sa ai un nivel mediu Microsof Office: Outlook, Excel,
  Am vrea sa stii sa lucrezi in transvers, sa comunici eficient, sa fii deschis, sa stii sa devii autonom, sa ai capacitatea de sinteza, gandire analitica, anticipare si nu in ultimul rand sa fi ne inveti la randul tau lucruri pe care noi nu le stim.


  Daca ti-am starnit interesul, stii ce ai de facut!

  Responsabilitati

  Vei invata despre:

  -Transportul de marfa catre uzinele Renault si returul de ambalaje goale catre furnizorii.
  -Suportul oferit utilizatorilor aplicatiilor administrate
  -Avem multe activitati care ti se vor parea cu siguranta interesante, iti vor deschide oportunitati si te vor ajuta sa ai o viziune de ansamblu asupra logisticii. Ne vei spune ce iti place si ne vom adapta nevoilor si competentelor tale.
  -Suntem o echipa tanara, prietenoasa, motivata si cu siguranta cu mult diferita de ce te-ai astepta sa gasesti.
  -Ne place ca fim uniti prin diversitatea noastra, sa provocam si sa fim provocati zilnic.