Stagiu Automatizare Plan Transport Exceptional (F/M)

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: part-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 26.09.2022
  Scurta descriere a companiei

  Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.

  Constructor de automobile din 1898, Renault Group este prezent în peste 130 de ţări. Face parte din Alianța cu Nissan si Mitsubishi Motors și are o experiență puternică în electrificare. Mizează pe complementaritea celor cinci mărci (Renault, Dacia, Lada, Alpine și Mobilize) și propune soluții de mobilitate durabile, inovatoare pentru clienții săi. Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Acesta se concentrează pe dezvoltarea de noi tehnologii și servicii, o nouă gamă de vehicule care sunt și mai competitive, echilibrate și electrificate. În linie cu provocările de mediu, Grupul Renault își propune să obțină neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon în Europa până în 2050.

  În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 17 000 de angajați inovează în ceea ce privește produsele și bunele practici.

  Cerinte

  Vei invata despre :

  - Schemele de transport in lumea Renault cu zoom pe plan transport exceptional

  - Modul de lucru cu ERP

  - De asemenera vei putea urma formari de interes in mediul online

  Responsabilitati

  Stagiul este pe o durata de 6 luni , timp in care am vrea sa iti aduci sprijinul in automatizarea (modificarea/crearea de Macro Excel) modulelor de analiza si control folosite in cadrul echipei.

  Am vrea sa ai un nivel mediu/avansat Excel, sa comunici eficient, sa fii deschis, sa stii sa devii autonom, gandire analitica si nu in ultimul rand sa fi ne inveti la randul tau lucruri noi.

  Asteptam sa te cunoastem!