CPW Assistant

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Nestle Romania active.


Vezi toate job-urile CPW Assistant active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Management Trainee active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Marketing active pe Hipo.ro

Angajator: Nestle Romania
Domeniu:
 • Internship
 • Management Trainee
 • Marketing
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 03.10.2022
  Scurta descriere a companiei

  The Nestle Group is the World's leading Nutrition, Health and Wellness Company with an annual turnover of 109, 7 billion Swiss francs and more than 281 000 employees worldwide. We offer an attractive and dynamic international working environment with constant opportunities for development, reflecting our conviction that people are our most important asset.

  Cerinte

  Absolvent studii superioare
  Experienta in managementul clientului
  Experienta in vanzari si cunoasterea pietei (de consum)
  Cunostinte de marketing comercial (categorie, canal, comportamente de cumparare)
  Prezidarea și facilitarea ședințelor
  Bune cunostinte de Excel si abilitati numerice
  Bune abilitati de intelegere a procesului de achizitie

  Responsabilitati

  Analizeaza toate datele disponibile (cota de piata, distributie, sell-out, intensitatea promotiilor, analize pe clienti).
  Realizeaza impreuna cu Managererul de Categorie CCSD planul relevant pentru afaceri incluzand distributie, sortimentatie, promotii, portofoliu. Planul trebuie sa includa prioritatiile pe canale precum si un plan detailat pe fiecare canal si pe client pentru key customers (IKA).
  Stabileste, pe baza strategiei pe canal, planuri pentru categorie cu suportul managerului de canal cand/daca este cazul. Identifica rolul categoriei in cadrul canalului si rolul canalului in cadrul categorie.
  Asigura integrarea in totalitate a categoriei si a planurilor pe canal.
  Acorda suport pentru Category Manager in ICP (Integration Comercial Plan- Planul de integrare comerciala) pentru afacere si se asigura de implementarea acestuia in Calendarul de Activitati Comerciale si intalniri de aliniere a planurilor de afaceri.
  Dezvoltarea in profunzime si concentrarea pe shopper insight for the category.
  Recomanda si se asigura de implementarea solutiilor pentru fiecare categorie de magazin (planograme, materiale promotionale de comunicare, targete AVA etc.) aliniate cu obiectivele canalului.
  Se asigura de implementarea planului promotional: materiale promotionale, recomandari pentru forta de vanzari, pre si post evaluarea programelor promotionale.
  Recomanda pozitionare strategica adecvata pentru categorie, inclusiv pentru produsele nou lansate, relansate: vanzari personalizate pe tipul de client proiect client-specific CATMAN, contribuția la comentarii de afaceri
  Da dovada de acuratete in privinta estimarilor de vanzari si a necesarului de planificare
  Monitorizeaza in mod constant performanta categoriei, analizeaza riscurile si propune Managerului de Categorie actiuni de remediere a acestora.
  Mentine si dezvolta constientizarea categoriei prin vizite de piata, intalniri cu persoanele de decizie din magazine, inteligenta pietei, analize de comportament al clientului.
  Evaluarea calitativa a executiilor si identificarea continua a zonelor de imbunatatit.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Nestle Romania. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Nestle Romania >>