Electrician Inalta Tensiune

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Enel active.


Vezi toate job-urile Electrician Inalta Tensiune active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Altele active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Constructii active pe Hipo.ro

Angajator: Enel
Domeniu:
 • Altele
 • Constructii
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 07.09.2022
  Scurta descriere a companiei

  Enel este o companie prestigioasă care are ambiție și îmbrățișează schimbarea! Având o direcție clară de a sprijini tranziția energetică și a fi un model de organizatie sustenabilă, a luat și măsuri concrete și sistematice prin care contribuie la această schimbare tectonică pe care industria energiei o traversează în prezent.
  E o oportunitate extraordinară să lucrezi în energie în această eră a tranziției energetice, iar împreună avem șansa să contribuim în România la obiective precum decarbonizarea prin energie verde, mobilitate electrică, eficiență energetică, economie circulară, inovație, digitalizare, toate acestea urmând principiul creării de valoare în comun, împreună cu comunitățile pe care le servim.

  Cerinte

  Companie: E-Distributie Banat
  Departament: MIT Banat Zona Arad / MIT Timisoara
  Locatie: Timisoara
  Contract: pe o perioada de 2 ani prin intermediul agentiei de leasing de personal

  Competente profesionale si tehnice necesare:
  Apt pentru lucru la inaltime;
  Posesor permis de conducere categoria B;
  Abilitati motrice (indemanare in lucrarile practice) la nivel foarte bun;
  Absolvent de studii medii în domeniul electroenergetic sau similar, absolvent de cursuri de perfectionare in domeniul de activitate;
  Minim 1 an experienta in domeniu constituie un avantaj;
  Spirit de echipa de nivel bun;
  Nivel de comunicare bun;
  Capacitate de concentrare buna ;
  Atentie distributiva;
  Deschidere catre modalitati de lucru agile cu respectarea stricta a procedurilor interne aplicabile.

  Responsabilitati

  Responsabilitati:
  Efectuează activitatea de de exploatare, mentenantă preventivă sau accidentală in staţiile electrice de transformare 110 kV/MT aparţinând MIT Banat.
  Execută activităţi pe linie operativă conform solicitărilorpersonalului de conducere operativă;
  Asigură consemn conform procedurilor intern;
  Participă la urmărirea şi recepţia lucrarilor.

  Alte informatii

  Ce altceva trebuie sa stii?
  Va informam ca toate aplicatiile primite vor fi tratate cu confidentialitate. Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru un interviu, restul de aplicatii fiind pastrate in baza de date Enel pentru o perioada nu mai mare de un an.

  Grupul ENEL e o companie multigenerationala, caracterizata de valorile diversitatii si incluziunii. Indiferent de varsta, etnie, gen sau dizabilitate, aici vei gasi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a te adapta si a obtine performanta. Pentru ca in ENEL, diferentele devin oportunitati!

  Grupul Enel în România
  Grupul Enel activează în peste 30 de țări din lume și se bucură de încrederea celor aproximativde angajați la nivel global. Grupul Enel în România este unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, al producției de energie electrică din surse regenerabile și al soluțiilor digitale inovatoare din domeniul energiei. Grupul a intrat pe piața din România în, iar în prezent oferă servicii unui număr de 3 milioane de clienți. Are aproximativ de angajați în România în toate companiile, iar colaborarea lor se bazează pe valorile Open Power: responsabilitate, inovație, încredere și proactivitate.

  E o oportunitate extraordinară să lucrezi în energie în această eră a tranziției energetice, iar împreună avem șansa să contribuim în România la obiective precum decarbonizarea prin energie verde, mobilitate electrică, eficiență energetică, economie circulară, inovație, digitalizare, toate acestea urmând principiul creării de valoare în comun, împreună cu comunitățile pe care le servim.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Enel. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Enel >>