Declarant vamal

Angajator: APT Prohuman
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Import-Export
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 19.08.2022
  Scurta descriere a companiei

  APT RESOURCES & SERVICES SRL

  Cu o prezență de peste 25 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT este prezent în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.

  Ca o confirmare a performantei noastre in domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului PROHUMAN, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de resurse umane din zona Balcanilor. 

  Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 15.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe BPO, finanțe-bănci, IT&C, inginerie, retail, auto-motive.  Adresa: str. Clucerului 82B2, sector 1 Bucuresti, telefon: +40 21 222 13 03.

  Autorizație de muncă temporară: seria B nr.0000012/11.11.2015 înregistrată în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară la poziția 7.

  Autorizație de prelucrare date cu caracter personal :18638.

  APT se angajează să vă protejeze datelele dumneavoastră cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către APT puteti gasi pe website-ul nostru.

  Cerinte

  -Studii superioare;
  -Experienta pe un post similar;
  -Cunostinte operare PC;
  -Cunostinte de lucru in programe specifice ANAF (NCTS, ECS, SIIV);
  -Engleza nivel mediu;
  -Persoana dinamica si pozitiva.

  Responsabilitati

  -Preia în lucru documentele necesare vămuirii la import / export / tranzit pentru clienţii frecvenţi;
  -Elaborează / intocmeste Declaraţiile vamale în conformitate cu Instrucţiunile de Lucru si Procedurile de vamuire;
  -Anexează declaraţiei vamale toate documentele prevăzute de către legislaţia în vigoare: factură, EUR, CMR, packing-list, carnet TIR, tranzit vamal, sau orice aviz special necesar importului sau exportului, şi le depune la Biroul Vamal în vederea controlului documentar;
  -Va prezenta mărfurile la controlul fizic, în momentul în care documentele ajung la Compartimentul Vamal de Control Fizic, asigurand manipularea acestora cu transpaleta din dotare.

  Alte informatii

  Se ofera:

  -Salariu fix;
  -Tichete de masa 400 de lei/luna;
  -Prime de sarbatori;
  -Transport asigurat/decontat.

  Program de lucru: L-V, 8h/zi.