Targul de cariera JEDI - 22 septembrie

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile JEDI - Joint Employment – Driven Initiative Initiativa Comuna pentru Ocuparea Fortei de Munca active.


Vezi toate job-urile Targul de cariera JEDI - 22 septembrie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Altele active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Angajator: JEDI - Joint Employment – Driven Initiative Initiativa Comuna pentru Ocuparea Fortei de Munca
Domeniu:
  • Altele
  • Customer support - Client service
  • Inginerie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • Arad
  • Lugoj
  • Timisoara
  • Actualizat la: 27.09.2022
    Remote work: On-site



    Daca esti in cautarea unui loc de munca, vrei sa-ti schimbi domeniul de activitate sau te afli la inceput de drum, participa la Targul de cariera JEDI in cadrul caruia vei afla ce locuri de munca au o parte dintre companiile din Timisoara, dar si din Ungaria.

    Targul se adreseaza tuturor candidatilor, indiferent de background-ul profesional: poti fii student, somer, inginer, lucrator comercial, agent de vanzari.

    Vei avea sansa sa interactionezi cu angajatori care au planuri mari de a-si mari echipele si poti beneficia de cele mai valoroase sfaturi cu privire la parcursul tau profesional. De asemenea, poti adresa intrebari la care vei primi raspunsuri din partea specialistilor in Resurse Umane si ai sansa sa afli cat mai multe detalii despre fiecare companie participanta.

    Data: 22 septembrie

    Ora: 12:00-18:00

    Locatie: CRAFT - Centrul Regional de Afaceri Timisoara al CCIAT, sala Europa

    Companii participante: unii dintre cei mai activi 20 angajatori din Timisoara si Ungaria din cele mai atractive industrii

     

    La prima editie a Targului JEDI, au raspuns afirmativ invitatiei de a participa urmatoarele companii: Smithfield Romania, Vitas IFN, CV Masters, Continental Anvelope Timișoara, Carrefour Romania, Kimball Electronics Romania, Draxlmaier Group, LIDL România, BRD - Groupe Societe Generale, Ursus Breweries, KFC, Everience, GiGroup Romania, Decathlon Romania, Valeo Lighting Injection, Lugera The People Republic, Agenţia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis, Amdaris, Continental Automotive Romania, Braveman Consulting, Saint Elizabeth Thermal Spa din Mórahalom, Touristic Destination Management Ungaria

    Participare: gratuita, pe baza CV-ului

    Inscrie-te la eveniment si participa la Targul de Cariera JEDI, acceseaza serviciile de orientare in cariera, aplica la joburi de la companii renumite.


     

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Timisoara, BUCURESTI,

    Timisoara,

    Timisoara,

    Vezi job-uri similare (11)