Agent control acces trafic - Iulius Mall Iasi

Angajator: Iulius
Domeniu:
 • Altele
 • Customer support - Client service
 • Relatii Publice
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Iasi
 • Actualizat la: 19.08.2022
  Scurta descriere a companiei

  Compania IULIUS este singurul dezvoltator și operator de proiecte mixed-use de regenerare urbană din România, cu o experiență de peste 20 de ani în real estate și cu o prezență în patru mari orașe din țară – Iași, Timișoara, Cluj-Napoca și Suceava.

  Odată cu experiența au venit și proiectele care au schimbat percepția asupra stilului de viață, au redefinit și revitalizat centrele urbane și s-au integrat în comunitate. Un parcurs ambițios de peste două decenii, care a pornit cu un mall în Iași, primul din afara Capitalei, inaugurat în anul 2000, și a crescut organic și frumos până la un portofoliu ce cuprinde astăzi peste 300.000 mp de retail, în două proiecte mixed-use de regenerare urbană (Palas Iași și Iulius Town Timișoara), singurele de acest tip din țară, și o rețea națională de shopping mall-uri regionale (Iulius Mall – Iași, Cluj-Napoca și Suceava). Sunt spații vibrante, care definesc poli de atracție urbană, fiind vizitate anual de peste 68 de milioane de persoane.

  Cerinte

  Studii medii
  Aptitudini de comunicare
  Limba engleza - nivel mediu

  Program de lucru : 12H/24H ( 10.00 AM - 22.30 PM)

  Responsabilitati

  Nu permite intoarceri, stationari, parcari neregulamentare in sectorul de parcare unde dirijeaza traficul, pentru a impiedica formarea de ambuteiaje
  Nu permite accesul vehiculelor cu tonaj ridicat
  Anunta seful ierarhic cu privire la aparitia diverselor incidente ce necesita solutionare urgenta( tamponari, avarieri de masini etc)
  Anunta seful ierarhic daca se constata ca s-au produs deteriorari ale stalpilor, indicatoarelor sau marcajelor din parcare

  Alte informatii

  Se ofera:

  pachet salarial + bonuri de masa, beneficii, card parcare, card partener;
  posibilitate de crestere profesionala in cadrul companiei.