Contabil

Angajator: Talent Spotter
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 09.08.2022
  Scurta descriere a companiei

  Talent Spotter is a recruitment company, where we make it our mission to connect diverse and innovative talents, to the companies that need them the most. We see recruitment as an opportunity to help people find new career opportunities and to help teams grow and develop.

  Cerinte

  Studii superioare finalizate
  Experienta in contabilitate
  Confortabil cu MS Office, Excel
  - Cunoașterea proceselor si politicilor de contabilitate, precum si o intelegere solida a legislatiei locale in domeniu
  - Cunoștințe solide legate de sistemele Contabilitate, Excel, Power Point. SAP reprezinta un avantaj
  - Aptitudini analitice - capabil sa lucreze cu fise Excel complexe si sa traga concluzii din rapoarte
  - Competenta lingvistica - limba engleza (fluent).

  Responsabilitati

  - Efectuează înregistrările zilnice și este responsabil de activitățile departamentului de contabilitate locală și de grup.
  - Joacă un rol cheie in procesul de inchidere de sfarsit de luna și inchidere de an financiar, pregătind inregistrari in jurnal și gestionand diverse reconcilieri pentru conturile din balanta de verificare.
  - Asigura eficienta procesului de inchiderea de luna prin coordonarea tuturor persoanelor implicate, asigurand raportarea lunara/trimestriala/anuala in sistemele companiei in termenele comunicate de grup.
  - Responsabil de verificarea operațiunilor înregistrate in conturile contabile atât la nivel statutar cat si la nivel de grup, cat și de reconcilierea balantei de verificare.
  - Sprijina managerul in analizele de fluctuatie a indicatorilor economico-financiari.
  - Asigura coordonarea și controlul echipei de R2R GFS.
  - Responsabil de mijloacele fixe (achizitii, amortizare la nivel de grup/local, scoatere din uz mijloace fixe, registrul mijloacelor fixe) cat si reconcilierea acestora. De asemenea, conform cerințelor locale coroborate cu cele de Grup, coordonează si inventarierea mijloacelor fixe.
  - Responsabil de verificarea inregistrarilor extraselor bancare si a reconcilierii acestora la sfarsit de luna.
  - Responsabil de procesul privind partile affiliate: înregistrările referitoare la partenerii afiliati (marfa, servicii), de achitarea datoriilor creanțelor privind părțile afiliate prin compensare, de reconcilierea soldurilor rămase la sfarsit de luna la nivelul fiecărei parti afiliate. Managementului părților afiliate va presupune o coordonare si aliniere cu echipa de taxe . sa se asigure corectitudinea in raportarea tranzacțiilor in cadrul dosarului prețurilor de transfer – marja, TVA etc.
  - Responsabil cu re-facturarea costurilor către părți affiliate pentru angajati detasati sau costuri primite in Romania aferente părților afiliate.
  - Asigurarea reconcilierii pe procesul de IFRS16