Contabil Junior Furnizori Marfa

Angajator: Carrefour România
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 19.08.2022
  Scurta descriere a companiei

  Lumea Carrefour este un mediu de lucru pe care colegii noștri îl descriu ca fiind a doua familie.

  Diversitatea în Lumea Carrefour se traduce prin varietatea de roluri din magazine și de la sediu, prin egalitatea de șanse, indiferent de gen, vârstă, experiență, etnie, religie sau naționalitate si prin combaterea discriminării, de orice fel.

  În acest sens, încă din 2014 am obținut certificarea europeană GEEIS, iar în 2018 ne-am alăturat Cartei Diversității ca semnatari fondatori.

  Te așteptăm în echipa noastră!

  Cerinte

  Profilul pe care îl căutăm:
  - Studii superioare de specialitate finalizate (Economic, Financiar Contabilitate);
  - Cunoștințe de operare Microsoft Office (Excel) – nivel mediu;
  - Cunoștințe de operare Meti;
  - Abilități de comunicare și lucru în echipă.

  Responsabilitati

  Principalele tale responsabilități:
  - Să oferi asistență furnizorilor pentru transmiterea și integrarea facturilor de mărfuri;
  - Să fii responsabil cu evidența conturilor furnizorilor;
  - Să participi la rezolvarea litigiilor cu furnizorii;
  - Să verifici zilnic fișierele de contabilizare a facturilor, cu scopul de a se asigura că sunt corecte și de a interveni în rezolvarea eventualelor erori apărute;
  - Să prezinți responsabililor Contabilitate Furnizori, la controlul lunar, situația facturilor contabilizate, precum și a celor necontabilizate în termenele stabilite, cu scopul analizării activității lunare.

  Alte informatii

  Dacă profilul tău se potrivește rolurilor disponibile din Lumea Carrefour, vei fi contactat telefonic pentru a face parte din procesul nostru de selecție.

  La Carrefour încurajăm persoanele cu dizabilități, pe cei care provin din minoritățile etnice sau aflate în dificultate și/sau din grupuri defavorizate care doresc un loc de muncă, să se dezvolte profesional, să obțină competente și să se bucure de aceleași oportunități ca și alții! Punem preț pe egalitatea de șanse și incluziune și susținem diversitatea în echipele noastre, dincolo de gen, vârstă, etnie, religie, abilități, experiență. În prezent peste 70% dintre angajații noștri sunt femei, pe care le susținem prin diferite inițiative în ceea ce privește dezvoltarea lor profesională, atât prin programe de mentoring, cât și prin planuri individuale.

  Și tu poți face parte din echipa noastră!
  Aplică și vino în echipa Carrefour!