Depune-ti CV-ul la BCR - Targul Virtual pentru Absolventi

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile Depune-ti CV-ul la BCR - Targul Virtual pentru Absolventi active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
  • Banci
  • Contabilitate Finante
  • Customer support - Client service
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Cluj Napoca
  • Timisoara
  • Job la nivel national
    Actualizat la: 20.08.2022
    Remote work: On-site


     

    Cum este sa lucrezi intr-o banca?

    Probabil ca, atunci cand oamenii se gandesc la angajatii unei banci, primul lucru care le vine in minte sunt oamenii din front office, cei pe care ii intalnesti atunci cand vrei sa deschizi un cont, sa achizitionezi un card sau credit bancar, sau cand ai nevoie de anumite servicii dintr-o sucursala. Ei bine, acestia sunt doar unii dintre oamenii cu care BCR se mandreste. Ca orice business sustenabil, in banca exista  numerosi specialisti care lucreaza in arii diferite, ce sustin activitatea colegilor lor din front office si astfel vin in intampinarea nevoilor clientilor nostri.

    Skill-urile tale sunt valorificate:

    Pe langa activitatile de vanzare si domeniile clasice ale unei insititutii financiar-bancare, precum riscul, conformitatea, trezoreria, operatiunile, financiarul, in banca, la fel ca in mai toate companiile, lucreaza oameni in departamente suport precum: IT, Juridic, HR, Marketing, Contabilitate, Controlling, Project Management etc. Cu alte cuvinte, banca este atat locul oamenilor ordonati, pasionati de cifre si procese, cat si a celor creativi sau a celor super tehnici. Indiferent de facultatea pe care ai terminat-o, skill-urile sau experienta profesionala acumulate pana acum, in banking ai toate sansele sa iti gasesti locul.  O banca universala precum BCR cuprinde procese complexe care necesita skilluri extreme de diverse si oferta oportunitati de crestere si dezvoltare permanente.

    Acesta este unul dintre motivele pentru care am creat in BCR un mediu de lucru divers si care sustine incluziunea. La noi, politica ce priveste diversitatea este considerata vitala pentru atragerea talentelor si dezvoltarea lor si doar asa ne asiguram ca ramanem competitivi si avem colegi despre care putem spune cu mandrie ca reinventeaza bankingul in fiecare zi.

    Te dezvolti:

    BCR a fost intotdeauna o scoala de banking si noi ne mandrim cu asta. Stim ca acesta   este locul unde oamenii/te poti dezvolta atat profesional, cat si in plan personal.

    In banking vei avea mereu parte de multe traininguri si posibilitati de dezvoltare. Pentru ca este un mediu dinamic si riguros.  De exemplu, numarul mediu de zile de training per coleg, pe an, este de peste 4, in BCR. Avem una dintre cele mai numeroase si bine pregatite echipe de traineri interni de pe piata bancara si in felul acesta ne asiguram ca fiecare coleg beneficiaza de un mix echilibrat de cursuri din zona reglementata, dar si din zona de soft skills si dezvoltare personala. Trainingul online reprezinta, de asemenea, un canal puternic si depunem toate eforturile pentru a asigura un mediu de invatare oricand, oriunde si pe orice dispozitiv. In plus, trainingurile online le permit colegilor sa decida si singuri in ce vor sa se specializeze si ce competente considera ca ar trebui sa isi dezvolte.

    Lucrezi alaturi de profesionisti, oameni inteligenti si bine pregatiti:

    Cum domeniul bancar este plin de provocari, este nevoie de oameni capabili sa se adapteze si sa raspunda oricarei noutati. Nu sunt neaparat studii care sa ateste ca in banca lucreaza doar persoane cu un nivel ridicat de inteligenta si educatie, insa mai toti oamenii care lucreaza sau care au lucrat intr-o banca iti pot spune ca mediul este de asa natura incat te inconjoara oameni de la care ai ce invata.

    Si daca tot am atins sintagma aceasta tot mai folosita astazi, „mediu de lucru”, vom spune franc ca banking-ul nu este un domeniu usor, insa tocmai de aceea, facem tot posibilul ca atunci cand vii la birou sa ai tot ce iti trebuie pentru a lucra cu pasiune.

    Din respect pentru colegi si clienti, deopotriva, in banking, atmosfera de lucru este placuta, calda si in acelasi timp inspira profesionalism  si de provocari. Se investeste mult, atat in design si infrastructura, cat si in cursuri, coaching si traininguri care sa asigure un climat echilibrat.

    Succesul unei banci se datoreaza, in mare parte, dedicarii cu care lucreaza oamenii din companie si profesionalismului lor.

    Intotdeauna bancile vor avea nevoie de oameni pasionati, motivati si orientati catre clienti si intotdeauna vor investi in dezvoltarea lor. In acelasi timp, pe masura ce bankingul digital va continua sa se dezvolte, succesul oamenilor din industrie va depinde de angajamentul pe care il au fata de companie, de atitudinea si capacitatea de a se adapta la schimbare.

    Bankingul este o profesie care ofera o varietate uriasa de oportunitati. Pentru cei dispusi sa accepte provocarea, cei pentru care bankigul este mai mult decat un job, recompensele pot fi mari.
     

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BCR. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BCR >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    4000 - 5000 RON NET / luna
    Cluj Napoca,

    Aplica fara CV
    4000 - 5000 RON NET / luna
    BUCURESTI,

    Hybrid

    Vezi job-uri similare (278)