Depune-ti CV-ul la Saint-Gobain Romania – Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi

Angajator: Saint-Gobain Romania
Domeniu:
  • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
  • Constructii
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 06.09.2022
    Remote work: On-site

    Lider mondial în domeniul construcțiilor ușoare și durabile, Saint-Gobain proiectează, produce și distribuie materiale și servicii pentru piețele industriale și de construcții. Soluțiile sale integrate pentru renovarea clădirilor publice și private, pentru construcțiile ușoare și decarbonizarea construcțiilor și a industriei sunt dezvoltate printr-un proces continuu de inovare și oferă durabilitate și performanță. Angajamentul Grupului este ghidat de scopul său, „MAKING THE WORLD A BETTER HOME".

    În România, Saint-Gobain furnizează produse și soluții din gamele Abrasives, Glass, Pietta Glass Working, Sekurit, ISOVER, PAM, Rigips, Weber, Duraziv şi Chryso, cumulând aproximativ 2000 de angajaţi în 14 situri industriale situate în Brăneşti, Călăraşi, Ploieşti, Satu-Mare, Turda, Suceava, Vălenii de Munte, Popești Leordeni şi Ariceştii Rahtivani.

    În 2022, Saint-Gobain România a primit certificarea „Angajator de Top” pentru al 6-lea an consecutiv, datorită condiţiilor de muncă excelente oferite angajaților săi.

    Cum este să lucrezi la Saint-Gobain? Incluziune, diversitate, studenți, mobilitate, dezvoltarea carierei, CSR, antreprenoriat, protecție socială. Într-o lume a schimbărilor rapide, ne dorim ca orice carieră la Saint-Gobain să fie o dovadă a dezvoltării competențelor, a bunăstării și a angajamentului. Prin urmare, luăm în considerare fiecare colaborare, oferind sprijin de înaltă calitate tuturor angajaților noștri.

    Căutăm candidați cu inițiativă, dornici să îndrăznească și să obțină performanțe. Creăm un mediu de lucru motivant și atractiv pentru toți angajații noștri, plasând în centrul preocupărilor noastre atitudinea și implicarea managerială. Într-o lume a schimbărilor rapide, ne dorim ca orice carieră la Saint-Gobain să fie o dovadă a dezvoltării competențelor, a bunăstării și a angajamentului. Prin urmare, luăm în considerare fiecare colaborare, oferind sprijin de înaltă calitate tuturor angajaților noștri.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    BUCURESTI, Ilfov, Ploiesti,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (230)