Trainee - Academia BPMS

Angajator: Libra Internet Bank SA
Domeniu:
 • IT Software
 • Tip job: part-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 04.07.2022
  Scurta descriere a companiei

  Salutare! Noi suntem Libra Internet Bank, încântați că îți dorești să ne cunoaștem. Suntem acel angajator dornic să descopere și să dezvolte cea mai creativă versiune a ta, pentru ca împreună să oferim clienților cele mai bune experiențe bancare, prin produse și servicii inovatoare.

  Ce ne definește?

  - Suntem de 24 de ani prezenți pe piața bancară.
  - Suntem cunoscuți pentru strategia noastră de nișă, fiind specializați în domenii precum Profesiile Liberale, AgriBusiness, Real Estate sau Digital Banking.
  - Suntem una dintre cele mai digitalizate și agile bănci din România și pionieri în lansarea serviciilor și produselor online: am lansat primul cont 100% online, primul credit 100% online și multe alte servicii bancare digitale.
  - Suntem denumiți și ”banca fintech-urilor” pentru că oferim infrastructură bancară unora dintre cele mai mari fintech-uri, precum Revolut, Monese, TransferWise, Paysera.

  De ce să ne alegi?

  - Investim și oferim recunoștință tuturor colegilor noștri. Odată ajuns în echipă, te faci remarcat rapid și promovezi pe baza rezultatelor tale: peste 60% dintre colegii care ocupă poziții manageriale, provin din promovare internă.
  - Suntem tineri, vârsta medie este de 33 de ani și adevărați specialiști - vei găsi aici oameni energici, dispuși întotdeauna să te ajute.
  - Construim programe dedicate angajaților, strâns legate de pasiunile lor, dar și de nevoile de dezvoltare: Libra Energize, Libra Cultural, Libra Voices, Debatable, Mentoring, peste 2,000 de ore training anual.
  - Nu în ultimul rând, conform studiului realizat de undelucram.ro, Libra este cel mai bun angajator din domeniul financiar-bancar în 2020.

  Hai în echipa Libra!

  Te așteptăm alături de noi pentru a construi împreună o experiență de banking inovatoare. Noi evoluăm rapid. Și tu poți.

  Cerinte

  Candidatul Ideal

  Esti absolvent/masterand/ student in an terminal al unei facultati specifice acestui profil, adept al lucrului in echipa, proactiv si orientat catre solutii.
  Colegii tai te-ar descrie drept unul dintre cei mai analitici din grupa, atent la detalii si organizat.
  Ai tehnologia in ADN si esti pasionat de fluxurile si procesele ce stau in spatele unui business de succes;

  Te regasesti in aceasta descriere?
  In acest caz, avem pentru tine o propunere: inscrie-te in Academia BPMS - Business Process Management System, una dintre cele mai moderne solutii software, de tip low-code/no-code, ce permite configurari rapide direct din interfata.

  Responsabilitati

  Ce este Academia BPMS?

  Academia BPMS este un program de training plătit, ce se va desfăşura timp de o lună, part-time, în perioada iulie – august 2022, și care își propune să îmbine partea teoretică cu cea practică.
  • Locul in care faci primul pas catre cariera de succes la care visezi.
  • Locul in care cunosti alti juniori pasionati de tehnologie si automatizarea proceselor de business si unde seniori din domeniu iti vor oferi sprjin pentru a te dezvolta profesional
  • Programul de training in care vei dobandi cunostinte despre automatizarea diverselor procese de business si unde vei putea aplica practic ceea ce ai invatat in facultate
  • Programul de training in care vei invata cum sa lucrezi cu tehnologia BPMS pentru un viitor Agile mai automatizat :D


  Ce vei invata in Academia BPMS?

  In cadrul Academiei BPMS vei beneficia de sesiuni de pregatire alaturi de reprezentantii Libra Internet Bank & Creatio, lucrand cu o solutie de BPMS, aflata in topul global din domeniu, si vei aborda subiecte precum: “Data & access management in Creatio” sau “Business processes & AI & Integrations”
  Vei avea sesiuni live de Q&A alaturi de reprezentatii Creatio & Libra care te vor ajuta sa clarifici informatiile si sa le poti pune in aplicare in proiectul real din ultima saptamana a Academiei.
  Astfel la finalul programului vei putea implementa cerinte de business in platforma Creatio si, in functie de traseul tau in Academie, ai sansa de a ramane colegul nostru in echipa dedicata BPMS, pe o perioada nedeterminata.

  De ce sa accepti provocarea:

  • Vei avea oportunitatea de a fi un early adopter al BPMS si cum sa eficientizezi diverse procese prin automatizare totala sau partiala
  • Vei primi feedback constant despre capacitatile tale;
  • Vei descoperi cum functioneaza business-ul bancar si cum vei putea sa ajuti TU la imbunatatirea acestuia prin redefinirea proceselor de afaceri din organizatie, utilizand BPMS;
  • Vei beneficia de un program de invatare in care vei fi si platit, fiind angajat in regim part-time (4h); ​​

  Toate acestea in cadrul unei echipe tinere, bucurandu-te de beneficiile unui angajat Libra:Beneficii legate de timp:
  - Liber de ziua ta de nastere;
  - Concediu de studii;

  Beneficii financiare si abonamente:
  - Tichete de masa (20 lei/zi);
  - Prime de sarbatori;
  - Abonament medical la clinica privata premium Sanador;
  - Abonament la Bookster;
  - Costuri si dobanzi speciale la toate serviciile bancare.

  Programe de dezvoltare personala si profesionala:
  - Campionate de discursuri - Libra Voices;
  - Sesiuni de dezbateri – Debatable;
  - Programe sportive - Libra Energize;
  - Programe culturale - Libra Cultural;
  - Cursuri de dezvoltare personala, profesionala si de wellbeing

  Alte informatii

  Suntem cel mai bun angajator din 2020, domeniul financiar, conform undelucram.ro;
  Sprijinim performanta si evolutia in cariera a colegilor nostri – peste 60% dintre colegii care acum ocupa pozitii manageriale, provin din intern.

  Daca rolul ti se potriveste, da-ne de veste 😊 Noi evoluam rapid. Si tu poti!
  Te asteptam alaturi de echipa noastra!